Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Rakennusalan perustutkinto | talonrakentaja

OSAO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Haukipudas, Oulu
Alkavat koulutukset
Oulu
5.8.2020

Oulu
Elokuu

Video

Rakennusalan perustutkinto | talonrakentaja

OSAOn talonrakentajan koulutus antaa valmiudet työskennellä rakennusliikkeissä urakoitsijana tai työntekijänä. Vaihtoehtoisesti rakennusalan perustutkinto antaa myös hyvän pohjan jatkokouluttautumiselle.

Talonrakentaja työelämässä

Talonrakentajan työtehtäviin kuuluu rakentamisen lisäksi uudisrakennus sekä rakennusten pitäminen kunnossa.Talonrakentajan opinnoissa perehdytään kirvesmies-, muuraus-, laatoitus- ja betonitöihin. Talonrakentajana pääset tekemään monipuolisia ja vaihtelevia töitä työntekijänä tai urakoitsijana rakennusliikkeissä. Talonrakentajat työskentelevät uudis- ja korjausrakennustyömailla ympäri vuoden vaihtelevissa sää- ja ympäristöolosuhteissa.

Opiskelu

OSAOn talonrakentajan koulutus pitää sisällään sekä pakollisia että valinnaisia opintokokonaisuuksia. Tutkinto muodostuu muun muassa perustöiden ja runkovaiheen töiden osaamisalueista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennusalan perustutkinto | talonrakentaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennusalan perustutkinto | talonrakentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Arvioinnit

Rakennusalan perustutkinto | talonrakentaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: