Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki

OSAO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Haukipudas, Kempele, Muhos, Oulu
Alkavat koulutukset
Kempele Viimeinen hakuaika
3.2.2020  (suomi)
Jatkuva haku
9.3.2020  (suomi)
Jatkuva haku
Oulu
12.8.2020  (suomi)
Jatkuva haku
1.10.2020  (suomi)
Jatkuva haku
Haukipudas
Elokuu  (suomi)
Yhteishaku
Joka kuukauden ensimmäinen maanantai  (suomi)
Jatkuva haku

Video

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki

Ravintola- ja catering-alan työt vaativat myönteistä palveluasennetta, yhteistyökykyä ja ammatin keskeisten tietojen ja taitojen hallintaa. Osaamisen painopisteitä ovat asiakaspalveluosaaminen ja yhteistyö- ja tiimityötaidot. Ruoan valmistustehtävissä korostuvat hyvät käden taidot ja vahva ruokatuotantoprosessi- ja hygieniaosaaminen. Kokin opinnoissa opit tuntemaan elintarvikkeet, raaka-aineet sekä koko ruokatuotantoprosessin. 

Tutkinnon muodostuminen

Ammatilliset tutkinnon osat 145 osp

Pakollinen tutkinnon osa:

  • Ravitsemispalveluissa toimiminen

Ruokapalvelun osaamisala:

  • Lounasruokien valmistus
  • Annosruokien valmistus

Valinnaiset tutkinnon osat:

  • Á la carte - ruoanvalmistus
  • Kahvilapalvelut
  • Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot
  • Katu- ja pikaruokapalvelut
  • Suurkeittiön ruokatuotanto
  • Tilaus- ja juhlaruokien valmistus
  • Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen
  • Luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa

Yhteiset tutkinnon osat 35 osp

Kokki työelämässä

Kokin osaamisalan suorittanut kokki osaa toimia ruoanvalmistuksen tehtävissä erilaisin liikeideoin tai toiminta-ajatuksin toimivissa ravintoloissa tai julkisen sektorin toimipaikoissa. Kokkina osaat valmistaa ruokaa niin suurelle joukolle kuin yksittäisinä annoksina. Työpaikkoja sinulle voivat olla kahvilat, henkilöstöravintolat, ravintolat, cateringalan yritykset, suurkeittiöt ja juhla- ja pitopalveluyritykset. Työssä pääset käyttämään hyviä kädentaitojasi. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Arvioinnit

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tule Roihupeltoon opiskelemaan kokiksi

Kiinnostaako ruoanlaitto ja catering? Voit olla jo töissä, alanvaihtaja tai haluat saada osaamisestasi todistuksen. Haku on päällä, lue lisää ja tule opiskelijaksi!