Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija

OSAO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Haukipudas, Oulu
marker Hakuaika käynnissä
Alkavat koulutukset
Oulu Viimeinen hakuaika
12.8.2020  (suomi)
Jatkuva haku
1.10.2020  (suomi)
Jatkuva haku
Elokuu  (suomi)
Yhteishaku
Haukipudas
Elokuu  (suomi)
Yhteishaku
Joka kuukauden ensimmäinen maanantai  (suomi)
Jatkuva haku

Video

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija

Ravintola- ja catering-alan työt vaativat myönteistä palveluasennetta, yhteistyökykyä ja ammatin keskeisten tietojen ja taitojen hallintaa. Osaamisen painopisteitä ovat asiakaspalveluosaaminen ja yhteistyö- ja tiimityötaidot. Tarjoilutehtävissä korostuvat asiakaspalvelutaidot ja myyntihenkisyys.

Tarjoilija työelämässä

Asiakaspalvelun osaamisalan suorittanut tarjoilija osaa toimia asiakaspalvelijan tehtävissä erilaisin liikeideoin tai toiminta-ajatuksin toimivissa ravintoloissa tai julkisen sektorin toimipaikoissa. Työpaikkoja voivat olla kahvilat, ravintolat, henkilöstöravintolat, liikenneasemat, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyritykset sekä catering-alan toimipaikat. 

OSAOn tarjoilijan koulutuksen suorittanut osaa noudattaa alan sopimuksia ja säädöksiä hygieniavaatimusten ja annostelumäärien suhteen. Tarjoilijan tehtävissä on tärkeää olla yhteistyökykyinen ja palvelualtis, siistiä olemusta unohtamatta.

Opiskelu

Tarjoilijan ammatillinen tutkinto muodostuu seuraavista tutkinnon osista:

  • Ravitsemispalveluissa toimiminen
  • Asiakaspalvelu ja myynti
  • Annosruokien ja juomien tarjoilu
  • Valinnaiset opinnot

Näiden lisäksi opiskellaan 35 osp yhteisiä tutkinnon osia. Koulutukseen sisältyy paljon käytännön työtä muun muassa työssäoppimispaikoissa ja yksiköiden omissa ravintoloissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, tarjoilija

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Arvioinnit

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Intohimoinen ruoanlaittaja?

Nautitko ruoanlaitosta ja haluat kehittyä alan ammattilaiseksi? Jos olet kiinnostunut makunautinnoista ja ruokakulttuurista, opiskele kokiksi.