Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähiavustaja

OSAO
Yhteenveto
Ammatilliset perustutkinnot
Pudasjärvi, Taivalkoski
Alkavat koulutukset
Pudasjärvi
17.8.2020

Taivalkoski
Joustavasti
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähiavustaja

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähiavustaja

Suorita kaksi tutkinnon osaa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta ja työskentele lähiavustajana! Lähiavustaja toimii hoitajan työparina erilaisissa hoivatehtävissä.

Koulutuksen jälkeen opiskelija voi hakeutua lähiavustajaksi työelämään tai edetä tutkinnon suorittajaksi sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon (lähihoitaja) hankkimaan puuttuvat tutkinnon osat koko tutkinnosta.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan Kasvun ja osallisuuden edistäminen ja Kotona asumisen ja elämänhallinnan tukeminen -tutkinnon osat Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta. Lisäksi koulutuksen aikana opiskellaan tutkinnon yhteisiä osia (yht. 5 osaamispistettä), joiden kautta vahvistetaan mm. opiskelijan alalla vaadittavaa kielitaitoa ja tietoteknisiä- sekä työelämätaitoja. Koulutukseen sisältyy myös ensiapu 1 -koulutus, sekä tarvittaessa opiskeluvalmiuksia tukevia opintoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähiavustaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen voivat hakeutua kaikki alasta kiinnostuneet. Hakijalla tulee olla soveltuvuus alalle, sosiaali- ja terveysalalla vaadittava terveys ja toimintakyky sekä riittävä kielitaito. Opiskelijavalinnassa mukana oleminen edellyttää osallistumista järjestettävään pääsy- ja soveltuvuuskokeeseen sekä kielikokeeseen tarvittaessa.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähiavustaja

Kustannukset

Opetus on maksutonta. Opiskelija hankkii itse turvalliset jalkineet työpaikalla tapahtumaan oppimiseen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähiavustaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Arvioinnit

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähiavustaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: