Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja

OSAO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Oulu
Alkavat koulutukset
Oulu Viimeinen hakuaika
Elokuu  (suomi)
Yhteishaku
Syksyllä 2020  (suomi)
Jatkuva haku kevät 2020

Video

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja

Elektroniikka-asentaja asentaa ja huoltaa elektronisia laitteita niin kotitalouksissa kuin liike-elämän ja teollisuuden palveluksessa. Elektroniikka-asentaja osaa pitää tuotannon käynnissä sekä tehdä lopputestauksia ja hän hallitsee myös alan tietojen käsittelyyn liittyvät salassapito- ja turvallisuusmääräykset. Elektroniikka-asentajan opinnot takaavat myös vahvan pohjan jatko-opintoihin. 

Elektroniikka-asentaja työelämässä

Tutkinnon suorittaneet työllistyvät elektroniikkateollisuuteen, sähköalan asennus- ja huoltoliikkeisiin, puhelinyhtiöihin sekä tietokonejärjestelmien laitteiden ja verkkojen sekä rakennusten telejärjestelmien asennuksen, huollon ja kunnossapidon monipuolisiin tehtäviin. Myös elektroniikan valmistus ja testaus työllistää elektroniikka-asentajia.

Opiskelu

Opinnoissa perehdytään elektronisten laitteiden valmistukseen, huoltoon ja asennukseen. OSAOn elektroniikka-asentajan koulutus sisältää muun muassa elektroniikan ja ICT:n perustehtävien, ammattielektroniikan, sulautettujen sovellusten ja projektitöiden sekä elektroniikkatuotannon opintoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, elektroniikka-asentaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi

Arvioinnit

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Digitalisaatio muuttaa maailmaa!

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden ratkaisemisessa. Onnistumme, kun valjastamme datan palvelemaan meitä. Tähän tarvitaan osaajia!