Sivuston käyttötapa: Mobiili

Turvallisuusalan ammattitutkinto | vartijan koulutus (25 osp, tutkinnon osa)

OSAO
Yhteenveto
Noin 1 kuukausi
suomi
28.9.2020
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku 20.4.–13.9.2020.
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Liminka
Ammattitutkinnot

Turvallisuusalan ammattitutkinto | vartijan koulutus (25 osp, tutkinnon osa)

Vartija vastaa toimeksiantajan omaisuuden, tilojen ja kiinteistöjen turvaamisesta tai erikseen määriteltyjen henkilöiden suojaamisesta, jos hänellä on siihen koulutus. Koulutuksen suoritettuasi voit anoa viiden vuoden hyväksyntää vartijaksi.

Vartijan koulutuksen hyväksytysti suorittaneella on oikeus anoa vartijaksi hyväksyntää viideksi vuodeksi kerrallaan. Edellytyksenä on kahden kirjallisen kokeen hyväksytty suoritus. Vartijan koulutus (120 h) sisältää väliaikaisen vartijan koulutuksen. Väliaikaista vartijakorttia voi 1.1.2017 voimaan tulleen lain myötä anoa vain yhden kerran.

Koulutus antaa vartijan työssä tarvittavat tiedot ja taidot. Vartiointimuotoja ovat mm. paikallis- ja piirivartiointi sekä arvokuljetus.

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Vartijan koulutus on turvallisuusalan ammattitutkinnon (ent. vartijan ammattitutkinto) pakollinen tutkinnon osa. Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena. Vartijakoulutuksen kesto on 25 osp (120 h) ja koulutuksessa on läsnäolovelvoite. Halutessaan koulutukseen osallistuva voi jatkaa myös muihin tutkinnon osiin ja näin suorittaa koko turvallisuusalan ammattitutkinnon (150 osp).

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena.

Koulutuksessa käsiteltäviä asioita ovat mm:

  • turvallisuusalaa ja vartijan toimivaltuuksia koskeva lainsäädäntö
  • vartijan toiminta
  • rakenteellinen suojaus ja tekninen valvonta
  • palo- ja pelastustoiminta
  • ensiapu
  • fyysisen voimankäytön perusteet

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuusalan ammattitutkinto | vartijan koulutus (25 osp, tutkinnon osa), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on suunnattu Vartijan/turvallisuusalan tehtävistä kiinnostuneille ja alalle aikoville. Koulutus sopii myös receptionistina tai vahtimestarina toimiville. Pohjakoulutusvaatimuksena on aikaisempi ammatillinen tutkinto.

Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavaan koulutukseen soveltuva työpaikka.

Tutkinto / todistus

Turvallisuusalan ammattitutkinto, vartija

Kustannukset

62,50 € (alv 0 %)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusalan ammattitutkinto | vartijan koulutus (25 osp, tutkinnon osa)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Arvoinnit
Turvallisuusalan ammattitutkinto | vartijan koulutus (25 osp, tutkinnon osa) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: