Erikoisammattitutkinnot

Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto

OSAO, Verkossa
Pituus
Noin 1 vuosi
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Pituus
Noin 1 vuosi
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto

Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto

Koulutuksen avulla saat työkaluja ja taitoja verkostotoiminnan ja yritysneuvontapalvelujen kehittämiseen ja pystyt hoitamaan yritysneuvontaa laadukkaasti asiakkaan tarpeet huoimioiden.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on suunnattu yritysneuvojille tai yritysneuvonnan tehtäviin siirtyville. Osallistujat voivat toimia yritysneuvontaorganisaatioiden ohella myös monilla muilla toimialoilla. Koulutus soveltuu hyvin myös henkilöille, jotka harjoittavat yritysneuvontaa muun työn ohessa.

Oppisopimus sopii sinulle, joka haluat opiskella ammatin työn yhteydessä, päivittää osaamistasi tai vaihtaa alaa. Koulutus edellyttää alan työpaikkaa tai yrittäjänä toimimista koulutuksen aikana. Oppisopimuksen voi aloittaa milloin vain.

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Seuraava Yritysneuvojakoulutus toteutetaan Suomen Yrittäjäopiston kanssa. YritysneuvojakoulutusWEB sisältää aikataulutettuja webinaaripäiviä noin kerran kuukaudessa. Opiskelet siis verkossa ja osallistut vuorovaikutteisiin webinaareihin. Koulutuksen kokonaiskesto on noin vuosi.

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella käytännön työtehtävissä omalla työpaikalla ja sitä täydennetään Suomen Yrittäjäopiston järjestämillä tietopuolisilla koulutuspäivillä. Oppisopimus sopii sinulle, joka haluat opiskella ammatin työn yhteydessä ja päivittää osaamistasi. Koulutus edellyttää alan työpaikkaa tai yrittäjänä toimimista koulutuksen aikana

Tutkinnon sisältö ja laajuus 180 osp

PAKOLLISET TUTKINNON OSAT | 120 OSP

  • Yritysneuvonnan toteuttaminen ja kehittäminen, 60 osp
  • Yritysneuvonnan toimintaympäristön hyödyntäminen, 60 osp

VALINNAISET TUTKINNON OSAT | 60 OSP

  • Verkostotoiminnan kehittäminen, 60 osp
  • Yritysneuvontapalvelujen kehittäminen, 60 osp
  • Yritysneuvontaorganisaation kehittäminen, 60 osp

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja

  • Oppisopimuskoulutus
  • Verkossa

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Hakijaan ollaan yhteydessä heti hakemuksen saavuttua. Opiskelijavalintapäätöksiä tehdään jatkuvasti.

Kielitaidon arviointi

Yleiset kielitutkinnot mittaavat, miten osaat käyttää vierasta kieltä käytännön tilanteissa. Nämä ovat tilanteita, joissa joudut puhumaan, kuuntelemaan, kirjoittamaan tai lukemaan. Voit ilmoittautua OSAOssa järjestettäviin yleisiin kielitutkintotesteihin (YKI).

Tutkinto / todistus

Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelijamaksu on 450€.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu