Sivuston käyttötapa: Mobiili

Otavia

Otavia

Otavan Opiston liikelaitoksen nimi muuttui 1.12.2018 alkaen Mikkelin kaupungin liikelaitos Otaviaksi. Otavia on Mikkelin kaupungin ylläpitämä liikelaitos, jossa voi suorittaa aikuisten lukiokoulutuksen, perusopetuksen ja vapaan sivistystyön opintoja. Otavian erityisosaamista ovat etäopetus ja verkkopedagogiikka, monikulttuuristen ryhmien opetus sekä vapaan sivistystyön koulutukset. Otavia tarjoaa koulutusta ja koulutuksen kehittämiseen liittyviä palveluita alueellisesti, valtakunnallisesti ja globaalisti.

Nettilukio

Järjestää tutkintotavoitteista lukiokoulutusta etäopintoina aikuisille. Lisäksi lukiokursseja on mahdollista suorittaa aineopintoina.

Aikuisten perusopetus

Aikuisten perusopetusta järjestetään lähiopintoina monikulttuurisille opiskelijoille. Tarjolla on aikuisten perusopetuksen lukutaitovaiheen, alkuvaiheen ja päättövaiheen opetusta sekä lisäopetusta. Lisäksi aikuisten perusopetuksen päättövaihetta tarjotaan etäopintoina Nettiperuskoulussa. Yksittäisiä verkkokursseja voi opiskella myös aineopintoina.

Otavan Opisto

Vuonna 1892 perustettu perinteikäs kansanopisto järjestää vapaan sivistystyön koulutuksia, joita ovat lyhytkurssit, pitkät linjat sekä valtionavun ulkopuoliset koulutukset. Lisäksi kansanopistolla on internaattimuotoinen aikuislukio ja mahdollisuus järjestää lukioon valmistavaa koulutusta maahanmuuttajille (LUVA).

Haluatko lisätietoa Otavian koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Otavian koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Otavialle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi. 


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Otavia? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Otavia


 Näytä puhelinnumero
www.otavanopisto.fi

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Otavia täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit

Otavia ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.