Sivuston käyttötapa: Mobiili

» Otavan Opisto somessa

Otavan Opisto somessa

Otavan Opisto

Otavan Opisto – Alku uudelle

Ihmisten erilaisuus on Opiston rikkaus

Otavan Opisto on vuonna 1892 perustettu perinteikäs kansanopisto. Otavan Opisto järjestää vapaan sivistystyön koulutuksia, jotka ovat sekä lyhytkursseja että pitkäkestoisia, koko lukuvuoden kestäviä koulutuksia. Otavan Opistossa toimii myös aikuislukio. Koulutusten painopisteitä ovat media, musiikki, pelit, kestävä elämäntapa, oppimisen tulevaisuus sekä valmentavat koulutukset.

Opiston kampus sijaitsee Mikkelin Otavassa ja kampuksella on myös asuntola, joten koulutuksen osalistujalla on myös majoitusmahdollisuus.

Opiston järjestämiin koulutuksiin kuuluu yleensä lähiopetusta Mikkelissä, mutta monissa koulutuksissa on myös etäopiskeluosuuksia. Etäopiskeluosuuksissa on aina mukana opettajan ohjausta ja tukea ja käytössä monipuoliset verkko-oppimisympäristöt.

Otavan Opisto on osa Mikkelin kaupunkin liikelaitos Otaviaa, jossa voi suorittaa aikuisten lukiokoulutuksen, perusopetuksen ja vapaan sivistystyön opintoja.

Haluatko lisätietoa Otavan Opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Otavan Opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Otavan Opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi. 


Videoesittely

Otavan Opiston esittelyvideo

Koulutukset - Otavan Opisto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Otavan Opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Otavan Opisto Facebookissa

Otavan Opisto yhteystiedot

Otavan Opisto

Otavantie 2 B
50670 Otava

 Näytä puhelinnumero
www.otavanopisto.fi

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Otavan Opisto täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit

Otavan Opisto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.