Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Insinööri (AMK) | Energia- ja ympäristötekniikka | päivätoteutus

Oulun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Oulu
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Insinööri (AMK) | Energia- ja ympäristötekniikka | päivätoteutus

Kestävää kehitystä ja mahdollisia energiansäästötoimenpiteitä pohditaan jatkuvasti ympäri maailmaa. Energia liittyy jokaisen arkeen, ja energiantuotantoon, -kulutukseen ja ympäristöön liittyviä haasteita ratkotaan niin yrityksissä, tutkimus- ja kehittämishankkeissa kuin poliittisessa päätöksenteossakin. Koulutus tarjoaa paikan yhteiskunnallisesti merkittävällä ja haasteellisella alalla.

Energiatekniikan koulutuksessa perehdyt energiantuotantolaitoksiin, energian käyttöön ja jakeluun. Ymmärrät tehokkaan ja taloudellisen energian käytön periaatteet niin yksittäisen käyttäjän kuin yhteiskunnan näkökulmasta ja osaat soveltaa niitä. Energiajärjestelmiä opiskeltuasi osaat toteuttaa kokonaisuuksia, joissa yhdistyvät perinteiset ja uudet energiaratkaisut. Tunnet projektien työskentelytavat ja osaat toimia projekteissa. Pärjäät työelämän kieli-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja vaativissa tilanteissa.

- energiantuotantolaitokset

- energiajärjestelmät

- energiaratkaisut

- energiamuotoihin liittyvät prosessit

- energian käyttö, jakelu ja ohjaus

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, opettajan pedagogisia opintoja, ammatillisia erikoistumisopintoja, avointa ammattikorkeakouluopetusta sekä täydennyskoulutusta. Oulun ammattikorkeakoulussa voit opiskella kulttuuria, liiketaloutta, luonnonvara-alaa, sosiaali- ja terveysalaa sekä tekniikkaa. Oppilaitos järjestää kaksi ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta kokonaan englanniksi. Opetuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun ammattikorkeakoulu

Kotkantie 1
90250 Oulu

Arvioinnit
Insinööri (AMK) | Energia- ja ympäristötekniikka | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.