Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Röntgenhoitaja (AMK) | monimuotototeutus

Oulun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Oulu
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Röntgenhoitaja (AMK) | monimuotototeutus

Röntgenhoitajatutkinnon suoritettuasi osaat toteuttaa eri-ikäisten, eri sairauksia sairastavien potilaiden ja asiakkaiden röntgen-, isotooppi-, ultraääni- ja magneettitutkimuksia, työskennellä isotooppihoidoissa ja kuvantaohjatuissa toimenpiteissä sekä toteuttaa sädehoitoa vastuualueesi mukaan joko itsenäisesti toimien tai moniammatillisen työryhmän jäsenenä.

Valmistuessasi osaat käyttää kuvantamis- ja hoitolaitteita siten, että kuvantamistutkimus, kuvantaohjattu toimenpide tai sädehoito edistää potilaan ja asiakkaan terveyttä. Näissä tilanteissa osaat myös hoitaa ja ohjata potilasta ja asiakasta asiakaslähtöisesti. Osaat toimia terveydenhuollossa turvallisuutta edistäen siten, että osaat soveltaa kuvantamis- ja sädehoitolaitteiden ominaisuuksia potilaskohtaisesti diagnostisen kuvan tuottamiseksi ja sädehoidon osuvuuden varmistamiseksi, toimit tietosuojamääräysten mukaisesti terveydenhuollon tietojärjestelmiä käyttäessäsi ja toteutat kuhunkin tilanteeseen sovittuja laadunvarmistustoimenpiteitä.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Röntgenhoitaja (AMK)

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, opettajan pedagogisia opintoja, ammatillisia erikoistumisopintoja, avointa ammattikorkeakouluopetusta sekä täydennyskoulutusta. Oulun ammattikorkeakoulussa voit opiskella kulttuuria, liiketaloutta, luonnonvara-alaa, sosiaali- ja terveysalaa sekä tekniikkaa. Oppilaitos järjestää kaksi ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta kokonaan englanniksi. Opetuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun ammattikorkeakoulu

Kotkantie 1
90250 Oulu

Arvioinnit
Röntgenhoitaja (AMK) | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.