Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaali- ja terveysala | Sosiaali- ja terveysalan johtaminen | YAMK

Oulun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1–2,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuoto- ja verkkokoulutus
Oulu
Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysala | Sosiaali- ja terveysalan johtaminen | YAMK

Muuttuvat sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut tarvitsevat uudenlaista johtamista. Esimiehen pitää osata hyödyntää henkilöstön monialaista osaamista. Sosiaali- ja terveysalan johtamisen -tutkinto-ohjelmassa kouluttaudut johtamisen ja esimiestyön osaajaksi moniammatilliseen toimintaympäristöön. Tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden syventää osaamistasi urakehityksesi mukaisesti erityisesti sosiaali- ja terveysalan johtamistehtävissä, mutta myös kehittämis- ja asiantuntijatehtävissä tai yrittäjänä.

Tutkinnon suoritettuasi osaat johtaa organisaatioita ja sinulla on palveleva lähestymistapa esimiestyöhön. Osaat johtaa työelämän kehittämistarpeisiin perustuvaa tutkimus- ja kehitystyötä yhdessä eri toimijoiden kanssa. Saat valmiuksia asiakaslähtöisten palveluiden ja prosessien kehittämiseen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan sekä yrittäjyyteen. Osaat myös kehittää tutkittuun tietoon perustuen alasi työelämää, työyhteisöjen toimintaa ja työhyvinvointia. Saat tutkinnosta valmiudet myös taloudelliseen suunnitteluun. Kykenet arvioimaan ja kehittämään sosiaali- ja terveys-palveluiden laatua ja vaikuttavuutta. Lisäksi osaat hyödyntää tutkimus- ja asiantuntijatietoa kaikessa toiminnassa.

Koulutuksen sisältö

Koulutus rakentuu osaamisperusteisuudelle, jossa syvennytään erityisesti kolmeen osaamisteemaan:

  • johtamisosaaminen
  • tutkimus- ja kehittämisosaaminen
  • liiketoimintaosaaminen.

Henkilökohtaisella opintosuunnitelmalla rakennat itsellesi sopivan ja urakehitystäsi tukevan opintokokonaisuuden. Osa opinnoista on yhteisiä muiden alojen YAMK-tutkintoa suorittavien kanssa. Yhteisissä opinnoissa tutustut ja verkostoidut siis myös muiden alojen asiantuntijoihin. Opiskelet monialaisissa tiimeissä, joissa on mukana liiketalouden, tekniikan, kulttuurin ja luonnonvara-alan Master-opiskelijoita.

Yhteisiä opintoja ovat strategia- ja henkilöstöjohtamisen, palvelumuotoilun, projektin johtamisen, yhteistoiminnallisen kehittämisen, hankintaosaamisen, myynti- ja asiakasosaamisen sekä yrittäjyyden opintojaksot.

Tutkintoon sisältyvät opinnot ovat:

  • Johtamisosaamisen opintoja (25 op)
  • Tutkimus- ja kehittämisosaamisen opintoja (15 op)
  • Opiskelija valitsee monialaisista vaihtoehtoisten opintojen osaamisteemoista (15 op): johtamisosaaminen, tutkimus- ja kehittämisosaaminen, liiketoimintaosaaminen
  • Vapaasti valittavia opintoja (5 op)
  • Opinnäytetyö (30 op)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, opettajan pedagogisia opintoja, ammatillisia erikoistumisopintoja, avointa ammattikorkeakouluopetusta sekä täydennyskoulutusta. Oulun ammattikorkeakoulussa voit opiskella kulttuuria, liiketaloutta, luonnonvara-alaa, sosiaali- ja terveysalaa sekä tekniikkaa. Oppilaitos järjestää kaksi ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta kokonaan englanniksi. Opetuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun ammattikorkeakoulu

Kotkantie 1
90250 Oulu

Arvioinnit

Sosiaali- ja terveysala | Sosiaali- ja terveysalan johtaminen | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haku rikosseuraamusalan koulutukseen tammikuussa

Tutkintokoulutus valmistaa vartijaksi – monipuolisia ominaisuuksia ja taitoja vaativaan ihmissuhdetyöhön. Tutustu ja hae 2.–28.1.2020!

Lue lisää