Sivuston käyttötapa: Mobiili

Water and Environmental Management

Oulun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
englanti
   
Monimuoto- ja verkkokoulutus
Oulu
Ylemmät AMK-tutkinnot

Water and Environmental Management

Vesi- ja ympäristöjohtamisen koulutus antaa valmiuksia vesi- ja ympäristöjohtamiseen. Koulutus vahvistaa käytännön ymmärrystä vesi- ja ympäristöteknologian käsitteistä korostaen erityisesti veden, maan ja ilman vuorovaikutusta. Koulutus toteutetaan pääosin verkossa ja opetuskieli on englanti.

Vesi- ja ympäristöjohtaminen

Vesi- ja ympäristökysymykset huolestuttavat maailmanlaajuisesti sekä yksityistä että julkista sektoria. Ympäristöasioiden johtamisessa tarvitaan kokonaisvaltaista ja poikkitieteellistä näkemystä ja ymmärrystä kestävän kehityksen ja luonnonvarojen rationaalisen käytön periaatteista.

Vesi- ja ympäristöjohtamisen koulutuksesta saat tiedot uusimmista työkaluista, joita käytetään työskenneltäessä ympäristöjohtamisen projekteissa alan asiantuntijoiden ja viranomaisten kanssa. Koulutuksessa painotetaan myös kansainvälisten yhteyksien luomista, mikä on välttämätöntä työskenneltäessä monikansallisissa kehitystehtävissä.

Ammatillisen erikoistumisen opintojen tavoitteena on antaa uusinta ja syvällistä tietoa vesi- ja ympäristötekniikan alalta sekä parantaa valmiuksia toimia kehittämis- ja johtotehtävissä. Tutkinto-ohjelman ytimenä on käytännönläheinen lähestymistapa. Opiskelija vastaa reaalimaailman ongelmiin perustuvan kehittämishankkeen suunnittelusta, testauksesta sekä toteutuksesta ja kasvaa näin itsenäisenä innovoijana. Opinnot toteutetaan pääosin verkko- ja etäopetuksena sekä intensiivijaksojen aikana annettavana lähiopetuksena.

Hakeminen

Application through joint application system at studyinfo.fi.

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, opettajan pedagogisia opintoja, ammatillisia erikoistumisopintoja, avointa ammattikorkeakouluopetusta sekä täydennyskoulutusta. Oulun ammattikorkeakoulussa voit opiskella kulttuuria, liiketaloutta, luonnonvara-alaa, sosiaali- ja terveysalaa sekä tekniikkaa. Oppilaitos järjestää kaksi ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta kokonaan englanniksi. Opetuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun ammattikorkeakoulu

Kotkantie 1
90250 Oulu

Arvioinnit

Water and Environmental Management ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.