Sivuston käyttötapa: Mobiili

Autoalan perustutkinto | automaalari

Oulun seudun ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku/jatkuva haku
   
Haukipudas
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Autoalan perustutkinto | automaalari

Autoalan perustutkinto, automaalari

Automaalari maalaa ja huoltaa autoja automaalaamoissa, -liikkeissä ja teollisuuden maalaamoissa. Opinnoissa perehdytään autojen pohjustus-, maalaus- ja erikoismaalaustöihin.

Opiskelu

Koulutuksen suorittanut oppii hallitsemaan myös ajoneuvon huollon, korinkorjauksen sekä kustannusarvioiden perustaidot. Automaalarin koulutus sisältää sekä pakollisia että valinnaisia tutkinnon osia. Pakollisiin tutkinnon osiin kuuluu huolto- ja korjaustöiden, pohjustustöiden ja ruiskumaalaustöiden opintoja.

Automaalari työelämässä

Automaalari osaa sävyttää maalit ja pintakäsitellä myös auton muovisia osia. Hyvä automaalari hallitsee värisävyt ja on työssään pitkäjänteinen sekä tarkka. Työ vaatii asiakaspalvelu- ja kädentaitojen lisäksi myös taiteellisuutta ja luovuutta. Tutkinnon suorittanut automaalari voi työskennellä esimerkiksi autokorjaamoissa, autoliikkeissä ja teollisuuden maalaamoissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Autoalan perustutkinto | automaalari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Autoalan perustutkinto, automaalari

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Autoalan perustutkinto | automaalari? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Oulun seudun ammattiopisto

Oulun seudun ammattiopisto

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun seudun ammattiopisto

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Arvioinnit

Autoalan perustutkinto | automaalari ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.