Sivuston käyttötapa: Mobiili

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani, vaatetusala

Oulun seudun ammattiopisto
Yhteenveto
Opiskelukieli: suomi
Koulutustyyppi: Ammatilliset perustutkinnot
Paikkakunta: Oulu
Alkavat koulutukset
Oulu Viimeinen hakuaika
Joustavasti  (suomi)
Yhteishaku/jatkuva haku
Joustavasti 
Yhteishaku/jatkuva haku

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani, vaatetusala

#Education#

Artesaani, vaatetusala

Käsi- taideteollisuusalan perustutkinnon suorittaneella artesaanilla on ammatilliset perusvalmiudet ammattialansa eri tehtäviin sekä jatko-opintoihin. Vaatetusalan artesaanin ammatissa vaaditaan hyvää käden ja silmän yhteistyötä, kolmiulotteisuuden tajua ja värisilmää, asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin ryhmässäkin. Vaatetusalan artesaani osaa valmistaa asuja mittatilauksena sekä pieninä sarjoina.

Vaatetusalan artesaanin opinnot

Kolmivuotisissa opinnoissa opitaan suunnittelemaan, neulomaan, ompelemaan, värjäämään ja huovuttamaan vaatteita. Ammattitaito syntyy vaatetusompelun, neule- ja erikoistöiden, kuvallisen ilmaisun ja tuotesuunnittelun yhdistämisestä.

Opintojen jälkeen

Vaatetusalan artesaanina voi toimia itsenäisenä yrittäjänä, ompelijana tai neuleiden tekijänä. Valmistunut vaatetusalan artesaani voi toimia myös malliompelijana, leikkuupalvelutehtävissä tai korjausompelijana sekä lanka-, kangas- ja vaatetusliikkeissä myynti- ja asiakaspalvelutyössä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani, vaatetusala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, Vaatetusalan artesaani

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani, vaatetusala.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Oulun seudun ammattiopisto

Oulun seudun ammattiopisto

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun seudun ammattiopisto

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi