Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | perhepäivähoitaja

Oulun seudun ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan
suomi
   
Monimuotokoulutus
Oulu
Ammattitutkinnot

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | perhepäivähoitaja

Suorita perhepäivähoitajan ammattitutkinto aikuiskoulutuksena

Perhepäivähoitajan ammattitutkinto on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille, jotka ovat toimineet perhepäivähoitajan tehtävissä tai ovat hakeutumassa alalle. Koulutukseen hakevilla tulee olla alan peruskoulutus tai sitä vastaavat tiedot ja taidot.

Opintojen toteutus

Perhepäivähoitajan ammattitutkintoon kuuluva lähiopetus järjestetään noin kahtena iltana viikossa. Koulutukseen sisältyy myös työssäoppiminen, joka suoritetaan perhepäiväkodeissa, ryhmäperhepäiväkodeissa sekä päiväkodeissa. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opetussuunnitelma, jossa huomioidaan aiemmin hankittu osaaminen ja suunnitellaan tutkinnon suorittaminen.

Perhepäivähoitaja työelämässä

Perhepäivähoitajan ammattitutkinto antaa valmiudet ja pätevyyden toimia esimerkiksi perhepäivähoitajana perhepäiväkodeissa ja ryhmäperhepäiväkodeissa. Perhepäivähoitajan työ on itsenäistä ja vastuullista lasten varhaiskasvatusta, jossa tehdään paljon yhteistyötä perheiden sekä esimerkiksi esiopetuksen, erityisopetuksen ja sosiaalityön kanssa.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan suoraan Oulun seudun ammattiopistoon. Koulutukseen hakevilla tulee olla alan peruskoulutus tai sitä vastaavat tiedot ja taidot.

Tutkinto / todistus

Perhepäivähoitajan ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelijamaksu on 450 € (alv 0 %)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | perhepäivähoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Oulun seudun ammattiopisto

Oulun seudun ammattiopisto


Oulun seudun ammattiopisto

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun seudun ammattiopisto

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi

Arvioinnit

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | perhepäivähoitaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ammatiksi eri-ikäisten kasvatus ja ohjaaminen

Tule opiskelijaksi Suomen Diakoniaopistoon! Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta valmistutaan joko lastenohjaajaksi tai nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi. Tutustu myös SDO:n muihin koulutuksiin!