Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Ammatilliset perustutkinnot

Logistiikan perustutkinto | lentoasemahuoltaja

OSAO, paikassa Kempele
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kysy lisätietoja
Toteutustapa
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kysy lisätietoja
Toteutustapa
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Logistiikan perustutkinto | lentoasemahuoltaja

Lentoasemahuoltajana osaat työskennellä ilmailuun liittyvien turvallisuusohjeiden mukaisesti ja tehdä kansainvälisessä ympäristössä lentoasemien kunnossapitotehtäviä erilaisilla koneilla ja laitteilla. Ala sopii sinulle, jos olet täsmällinen ja luotettava, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet kiinnostunut logistiikan ja tekniikan aloista.

Ammatti ja opinnot

Lentoasemahuoltajana työskentelet kansainvälisessä ympäristössä lentoasemilla. Työtehtäviisi kuuluvat lentoaseman kunnossapitotehtävät erilaisilla koneilla ja laitteilla. Huolehdit käytännön lentoturvallisuudesta esimerkiksi pitämällä kiitotiet ja rullaustiet liikennöitävässä kunnossa ja huolehtimalla ohjaus- ja varoitusjärjestelmien toimivuudesta. Tehtäviisi kuuluu myös lentokoneiden siirtämistä, lastausta ja purkamista. Lentoasemahuoltajana osaat pitää koneet ja laitteet toimintakykyisinä joustavasti ja täsmällisesti. Opintojen aikana opit ilmailuun liittyvät turvallisuusohjeet, joita noudatat työssäsi täsmällisesti. Lentoasemilla toimivilta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, aikataulussa pysymistä, korkeaa ammattietiikkaa sekä yleistä nuhteettomuutta.

Työllistyminen ja jatko-opintomahdollisuudet

Lentoasemahuoltajana toimit lentoasemien kunnossapidossa tai maapalvelutehtävissä tai molemmissa. Työnantajia ovat lentoliikennettä lähellä toimivat yritykset tai lentoasemien ylläpidosta vastaava Finavia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Logistiikan perustutkinto | lentoasemahuoltaja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Kysy lisätietoja

  • Lähiopetus
  • Kempele
  • Viimeinen hakuaika: Kysy lisätietoja

Kysy lisätietoja

  • Oppisopimuskoulutus
  • Kempele

Hakeminen

Seuraava hakuaika ei ole tiedossa.

Huom! Lokakuussa 2023 alkavassa koulutuksessa on mahdollista valita kuljetuspalvelujen osaamisalan kuorma-autonkuljettajaopinnoissa kaksi tutkinnon osaa lentoasemapalvelujen osaamisalasta:

  • Lentoasema-alueen kunnossapitäminen, 30 osp
  • Pelastustehtävissä toimiminen, 5 osp

Haku avautuu touko-kesäkuussa 2023.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen ja englannin kielen taitoa. Jos hakijan äidinkieli on muu kuin opetuskieli (suomen kieli), hänet kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Logistiikka-alan perustutkinnossa kielitaitosuositus on B1.1.  Jos opiskelijan motivaatio on hyvä tai hänellä on valmius opiskella kieltä ja/tai kokemusta alalta, kielitaitosuositus on A2.2.

Tutkinto / todistus

Logistiikan perustutkinto, lentoasemahuoltaja

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu