Sivuston käyttötapa: Mobiili

Logistiikan perustutkinto | varastonhoitaja

Oulun seudun ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku/jatkuva haku
   
Kempele
Ammatilliset perustutkinnot
#Education#

Logistiikan perustutkinto | varastonhoitaja

Logistiikan perustutkinto, varastonhoitaja

Oulun seudun ammattiopiston varastonhoitajan koulutuksen suorittanut hallitsee tavaran varastoinnin, kuljetukset, talouden, kierrätyksen sekä tietoverkot. Hän pystyy hoitamaan varaston asiakirjat ja varastokirjanpidon sekä tuntee varastotalouden ja sen vaikutuksen yrityksen talouteen.

Varastonhoitaja työelämässä

Varastonhoitaja osaa tehdä varastoalan tehtävät käsin, koneellisesti tai automatiikan avulla. Varastoalan ammattilaisilta vaaditaan tarkkuutta, tietoteknisiä taitoja ja työhön riittävää fyysistä kuntoa. Ala on vastuullista asiakaspalvelutyötä ja varastotyössä on nykyään paljon päätetyötä.

Varastonhoitaja toimii materiaalikuljetusten ja varastoinnin parissa osana järjestelmää, jossa hän on usein palvelutilanteessa asiakkaan kanssa. Varastonhoitaja vastaanottaa ja varastoi tavaraa sekä vastaa varastokirjanpidosta ja kierrätyslogistiikan sujumisesta. Varastonhoitajat työskentelevät teollisuuslaitosten, kauppojen, tukkuliikkeiden ja yritysten varastoissa sekä varastopalveluyrittäjinä.

Opiskelu

Oulun seudun ammattiopiston varastonhoitajan koulutus koostuu pakollisista ja valinnaisista tutkinnon osista. Pakollisiin tutkinnon osiin kuuluu tavaran vastaanoton ja säilytyksen, tavaran keräilyn ja lähetyksen, investoinnin ja saldonhallinnan sekä trukinkuljettajan tehtävien opintoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Logistiikan perustutkinto | varastonhoitaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Logistiikan perustutkinto, varastonhoitaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logistiikan perustutkinto | varastonhoitaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Oulun seudun ammattiopisto

Oulun seudun ammattiopisto

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun seudun ammattiopisto

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Arvioinnit

Logistiikan perustutkinto | varastonhoitaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.