Sivuston käyttötapa: Mobiili

Pintakäsittelyalan perustutkinto | lattianpäällystäjä

Oulun seudun ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku/jatkuva haku
   
Oulu
Ammatilliset perustutkinnot

Pintakäsittelyalan perustutkinto | lattianpäällystäjä

Pintakäsittelyalan perustutkinto, lattianpäällystäjä

Pintakäsittelyalan perustutkinto

Pintakäsittelyalan osaajia tarvitaan lähes kaikessa valmistuksessa ja korjaustoiminnassa. Pintakäsittelyalan koulutuksen saaneet työskentelevät maalaus-, tapetointi-, laatoitus- ja lattianpäällystystöissä. 

Lattianpäällystäjä työelämässä

Lattianpäällystäjä tekee maalaustöiden lisäksi lattioiden matto- ja parkettiasennuksia sekä seinien ja kattojen päällystystöitä. Lattianpäällystäjällä on valmiudet matto- ja parkettitöiden lisäksi myös laatoitustöihin. Lattianpäällystäjä voi työskennellä niin sisä- kuin ulkotiloissakin sekä uudis-, korjaus- ja entisöintikohteissa. Työpaikat sijaitsevat rakennusliikkeissä sekä remonttiyrityksissä. Lattianpäällystäjän työ edellyttää oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, ahkeruutta sekä hyviä kädentaitoja ja vuorovaikutustaitoja.

Opiskelu

Oulun seudun ammattiopiston lattianpäällystäjän koulutus muodostuu valinnaisista ja pakollisista tutkinnon osista. Opinnot koostuvat seuraavista osaamisalueista:

  • Lattianpäällystyksen perustyöt
  • Mattotyöt
  • Parkettityöt
  • Lattialaatoitus

Kiinnostuitko pintakäsittelyalan perustutkinnosta?

Lisätietoa pintakäsittelyalan perustutkinnosta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Oulun seudun ammattiopisto on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pintakäsittelyalan perustutkinto | lattianpäällystäjä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Pintakäsittelyalan perustutkinto, lattianpäällystäjä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pintakäsittelyalan perustutkinto | lattianpäällystäjä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Oulun seudun ammattiopisto

Oulun seudun ammattiopisto

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun seudun ammattiopisto

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi

Arvioinnit

Pintakäsittelyalan perustutkinto | lattianpäällystäjä ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.