Sivuston käyttötapa: Mobiili

Pintakäsittelyalan perustutkinto | maalari

Oulun seudun ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku/jatkuva haku
   
Haukipudas
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Pintakäsittelyalan perustutkinto | maalari

Pintakäsittelyalan perustutkinto

Pintakäsittelyalan osaajia tarvitaan lähes kaikessa valmistuksessa ja korjaustoiminnassa. Pintakäsittelyalan koulutuksen saaneet työskentelevät maalaus-, tapetointi-, laatoitus- ja lattianpäällystystöissä. 

Maalari työelämässä

Maalari maalaa ja tapetoi rakennuksia sekä erilaisia rakenneosia ja tuotteita. Työ keskittyy maalien ja värien käyttöön sekä rakennusmaalaukseen ja tapetointiin. Maalari työskentelee tiiviisti asiakkaiden sekä muiden työntekijöiden kanssa työmaalla, joten hyvä yhteistyökyky tulee tarpeeseen. Lisäksi maalarin työ edellyttää hyviä kädentaitoja sekä huolellisuutta. Työpaikat sijaitsevat maalaus- ja rakennusliikkeissä sekä remonttiyrityksissä.

Opiskelu

Maalarin koulutukseen Oulun seudun ammattiopistossa kuuluu sekä pakollisia että valinnaisia tutkinnon osia. Opinnot muodostuvat muun muassa seuraavista tutkinnon osista:

  • Rakennusten korjausmaalaus
  • Uudisrakennusmaalaus
  • Valinnaiset tutkinnon osat

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pintakäsittelyalan perustutkinto | maalari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Pintakäsittelyalan perustutkinto, maalari

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pintakäsittelyalan perustutkinto | maalari? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Oulun seudun ammattiopisto

Oulun seudun ammattiopisto

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun seudun ammattiopisto

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Arvioinnit

Pintakäsittelyalan perustutkinto | maalari ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.