Sivuston käyttötapa: Mobiili

Puutarhatalouden perustutkinto | puutarhuri

Oulun seudun ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku/jatkuva haku
   
Kempele
Ammatilliset perustutkinnot
#Education#

Puutarhatalouden perustutkinto | puutarhuri

Puutarhatalouden perustutkinto, puutarhuri

Kukka- ja puutarhakaupan osaamisala

Kukka- ja puutarhakaupan puutarhurina osaat kasvattaa ja hoitaa erilaisia kasveja. Opinnoissasi perehdyt eri viljelymenetelmiin, tuotantotapoihin sekä niihin liittyviin koneisiin ja laitteisiin. Kukka- ja puutarhakaupan puutarhurina luot kauniita kukkasidontoja erilaisiin tilaisuuksiin häistä hautajaisiin. Voit työskennellä kukkakaupan tai puutarhamyymälän myyjänä tai yrittäjänä. Tunnet puutarhan työvälineet ja tarvikkeet ja osaat jakaa tietotaitoasi asiakkaille.

Puutarhatuotannon osaamisala

Puutarhatuotannon puutarhurina osaat viljellä vihanneksia, marjoja, hedelmiä, koristekasvien taimia sekä kukkia niin avomaalla kuin kasvihuoneissa. Opit tunnistamaan puutarhakasveja sekä käyttämään puutarha-alan koneita ja välineitä. Puutarhatuotannon puutarhurina kasvistuntemuksesi on ensiluokkainen ja hallitset eri viljelymenetelmät sekä tuotantotavat. Voit työskennellä viljely-yrityksissä työntekijänä tai perustaa oman yrityksen.

Viheralan osaamisala

Viheralan puutarhurina osaat rakentaa ja ylläpitää viheralueita. Opit rakentamaan viheralueita suunnitelmien mukaan ja käyttämään vihertöissä tarvittavia koneita ja laitteita. Viheralan puutarhurina huomioit työssäsi taloudelliset seikat sekä työturvallisuusnäkökulmat. Voit työskennellä puutarhurina kunnilla, seurakunnilla, viheralan yrityksissä tai ryhtyä yrittäjäksi.

Koulutuksen sisältö

Koulutukseen sisältyy mm. asiakaspalvelua, kasvintunnistusta, kasvien lisäys-, ja hoitotöitä sekä koneiden ja laitteiden käyttöä ottaen huomioon toiminnan turvallisuuden ja kestävän kehityksen. Koulutus antaa valmiuksia toimia itsenäisenä puutarha-alan yrittäjänä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puutarhatalouden perustutkinto | puutarhuri, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Puutarhatalouden perustutkinto, puutarhuri

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puutarhatalouden perustutkinto | puutarhuri? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Oulun seudun ammattiopisto

Oulun seudun ammattiopisto

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun seudun ammattiopisto

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Arvioinnit

Puutarhatalouden perustutkinto | puutarhuri ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.