Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija

Oulun seudun ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Haukipudas, Oulu
Alkavat koulutukset
Haukipudas Viimeinen hakuaika
Joustavasti  (suomi)
Yhteishaku/jatkuva haku
Oulu
Joustavasti  (suomi)
Yhteishaku/jatkuva haku

Video

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija

Ravintola- ja catering-alan työt vaativat myönteistä palveluasennetta, yhteistyökykyä ja ammatin keskeisten tietojen ja taitojen hallintaa. Osaamisen painopisteitä ovat asiakaspalveluosaaminen ja yhteistyö- ja tiimityötaidot. Tarjoilutehtävissä korostuvat asiakaspalvelutaidot ja myyntihenkisyys.

Tarjoilija työelämässä

Asiakaspalvelun osaamisalan suorittanut tarjoilija osaa toimia asiakaspalvelijan tehtävissä erilaisin liikeideoin tai toiminta-ajatuksin toimivissa ravintoloissa tai julkisen sektorin toimipaikoissa. Työpaikkoja voivat olla kahvilat, ravintolat, henkilöstöravintolat, liikenneasemat, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyritykset sekä catering-alan toimipaikat. 

Oulun seudun ammattiopiston tarjoilijan koulutuksen suorittanut osaa noudattaa alan sopimuksia ja säädöksiä hygieniavaatimusten ja annostelumäärien suhteen. Tarjoilijan tehtävissä on tärkeää olla yhteistyökykyinen ja palvelualtis, siistiä olemusta unohtamatta.

Opiskelu

Tarjoilijan ammatillinen tutkinto muodostuu seuraavista tutkinnon osista:

  • Ravitsemispalveluissa toimiminen
  • Asiakaspalvelu ja myynti
  • Annosruokien ja juomien tarjoilu
  • Valinnaiset opinnot

Näiden lisäksi opiskellaan 35 osp yhteisiä tutkinnon osia. Koulutukseen sisältyy paljon käytännön työtä muun muassa työssäoppimispaikoissa ja yksiköiden omissa ravintoloissa.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, tarjoilija

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Oulun seudun ammattiopisto

Oulun seudun ammattiopisto


Oulun seudun ammattiopisto

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun seudun ammattiopisto

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Arvioinnit

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | tarjoilija ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.