Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ruokapalvelujen ammattitutkinto | ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala

Oulun seudun ammattiopisto
Yhteenveto
Noin 1 vuosi
suomi
   
Oulu
Ammattitutkinnot

Ruokapalvelujen ammattitutkinto | ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala

Ruokapalvelujen ammattitutkinto | ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala

Ruokapalvelujen ammattitutkinto | ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala

Ravintolakokki työskentelee ammattitaitoisesti, itsenäisesti ja vastuullisesti ravintolan tai yrityksen toiminta-ajatuksen ja liikeidean mukaisesti. Hän huomioi työskentelyssään toimipaikan taloudelliset ja laadulliset tavoitteet. Hän esikäsittelee raaka-aineita oikein jalostusasteen mukaan. Hän valmistaa lounas- ja päivällistuotteita sekä à la carte -annoksia ja tilausruokia, jotka hän laittaa esille tarkoituksenmukaisella tavalla.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena siten, että lähipäivät ja etäopiskelu tukevat toisiaan. Koulutus sisältää lähiopiskelua, verkko-opiskelua ja työssäoppimista työpaikoilla. Koulutuksen tukena toimii Moodle -oppimisympäristö, jossa koulutusmateriaali on opiskelijoiden käytössä. Työssäoppiminen erilaisissa hotelli- ja ravintola-alan yrityksissä, suuntautumisen mukaan.

Tutkinto koostuu yhdestä pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Pakollinen tutkinnon osa:

  • Ruoanvalmistus ravintolakeittiössä

Valinnaiset tutkinnon osat:

  • Banketti- ja tilausruokien valmistus
  • Kylmänä tarjottavien ruokien valmistus
  • Fine Dining –ruoanvalmistus
  • Elämysruoan valmistus
  • Tutkinnon osa muusta ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ruokapalvelujen ammattitutkinto | ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Koulutus on suunnattu alan työssä oleville, joilla on alan peruskoulutus tai sitä vastaavat tiedot. Työttömien on mahdollista opiskella omaehtoisessa koulutuksessa työttömyysetuudella, mikäli koulutus on päätoimista

Tutkinto / todistus

Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelijamaksu 400 € (alv 0 %).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ruokapalvelujen ammattitutkinto | ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Oulun seudun ammattiopisto

Oulun seudun ammattiopisto

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun seudun ammattiopisto

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi

Arvioinnit

Ruokapalvelujen ammattitutkinto | ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.