Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto | peliohjelmointiin suuntautunut koulutus

Oulun seudun ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Verkko- tai etäopiskelu
Ammattitutkinnot

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto | peliohjelmointiin suuntautunut koulutus

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto antaa valmiudet työskennellä monipuolisesti erilaisten tieto- ja viestintätekniikka-alan yritysten ja organisaatioiden sekä niitä tukevien organisaatioiden palvelu-, asiantuntija- tai tukipalvelutehtävissä. Ohjelmointiin suuntautunut koulutus antaa valmiudet ammattimaiseen 3D-mallinnukseen ja peliohjelmointiin. Tutkinnon suoritettuaan voi työskennellä myös perinteisen ohjelmistotuotannon työtehtävissä tai muiden alojen 3D-osaamista vaativissa tehtävissä. 

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnon sisältö

Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Tutkinto suoritetaan osoittamalla ammattitaito aidoissa työtilanteissa. Tutkinto on valmis, kun kaikki kolme osaa on suoritettu hyväksytysti. Koulutus toteutetaan kokonaan verkko-opiskeluna.

Pakollinen tutkinnon osa

  • Tieto- ja viestintäteknisessä toimintaympäristössä toimiminen
  • Ohjelmiston koulutukseen sisältyvät valinnaiset tutkinnon osat
  • Ohjelmiston suunnittelu
  • Ohjelmiston toteuttaminen, testaaminen ja käyttöönotto

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto | peliohjelmointiin suuntautunut koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on kokemusta IT- tai järjestelmätuen työtehtävistä ja jotka haluavat kehittää valmiuksiaan työyhteisön tietojärjestelmien kehittämis- ja ylläpitotehtävissä.

Lisätietoa hakemisesta löydät oppilaitoksen kotisivuilta.

Tutkinto / todistus

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelijamaksu on 450 € (alv 0%).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto | peliohjelmointiin suuntautunut koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Oulun seudun ammattiopisto

Oulun seudun ammattiopisto


Oulun seudun ammattiopisto

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun seudun ammattiopisto

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Arvioinnit

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto | peliohjelmointiin suuntautunut koulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Digitalisaatio muuttaa maailmaa!

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden ratkaisemisessa. Onnistumme, kun valjastamme datan palvelemaan meitä. Tähän tarvitaan osaajia!