Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen kevään 1. yhteishaku on käynnissä 7.1. klo 8 – 20.1. klo 15. Katso haussa olevat ammattikorkeakoulu- ja yliopistokoulutukset ja hae!

Yhteenveto
3-5 päivää
Osa-aikainen
Valmennuskurssit
Valkeakoski
Alkavat koulutukset
Valkeakoski
12.2.2021

Valkeakoski
22.2.2021

Valkeakoski
26.2.2021

Valkeakoski
1.3.2021
Abikurssit

Abikurssit

Abikurssit tukevat ylioppilas kirjoituksiinvalmistautumista. Kursseja on saatavilla matematiikan ja fysiikan oppiaineista.

Matematiikan abikurssit

Perjantaista sunnuntaihin kestävillä viikonloppukursseilla varmistat osaamisen ja valmentaudut tehokkaasti yo-kirjoituksiin.

VK 06 Abikurssi A

Tällä abikurssilla keskitytään matematiikan yo-kirjoitusten A-osan tehtäviin sekä samojen aihepiirien laskimella ratkaistaviin tehtävätyyppeihin. Kurssilla erityisesti käsiteltäviä aihepiirejä ovat laskutoimitukset, yhtälön muodostaminen ja ratkaisu, lausekkeen käsittely sekä perusderivointi ja -integrointi.

VK 08 Abikurssi B1

Tämän kurssin keskiössä on matematiikan ylioppilaskirjoitusten B1-osa, mutta kurssilla harjoittellaan myös samojen aihepiirien B2-tyyppisiä tehtäviä. Kurssilla erityisesti käsiteltäviä aihepiirejä ovat trigonometria, geometria ja analyyttinen geometria, vektorit, differentiaali- ja integraalilaskennan sovellukset sekä todennäköisyys.

VK 10 Abikurssi B2

Tällä kolmannella kurssilla keskitytään matematiikan ylioppilaskirjoitusten B2-osaan, mutta harjoittellaan myös samojen aihepiirien B1-tyyppisiä tehtäviä.  Kurssilla erityisesti käsiteltäviä aihepiirejä ovat  lukujonot, summat ja sarjat  sekä differentiaali- ja integraalilaskennan vaativammat tehtävät, mutta tehtäviä on myös geometrian, analyyttisen geometrian ja vektoreiden  sisällöistä.  Lisäksi mukana on numeriikan, lukuteorian ja logiikan tehtäviä.

Fysiikan ja matematiikan hiihtolomakurssit

Maanantaista perjantaihin kestävillä tehokursseilla voit syventää osaamistasi yo-kirjoituksiin.

VK 08 FYSIIKKA, abikurssi (FYabi)

  • Käydään uuden opetussuunnitelman (Lops 2016) mukaisten kurssien keskeisiä sisältöjä läpi.
  • Abitti -järjestelmästä käydään esimerkki- ja harjoitustehtävien yhteydessä läpi toimintoja, jotka ovat erityisesti fysiikan vastauksissa hyödyllisiä.
  • Käydään läpi hyvän vastauksen piirteitä eli miten tulisi tehtäviin vastata, mitä pitää mainita, miten lukuarvot ja yksiköt ovat näkyvillä ja miten vastaus ilmoitetaan.
  • Esimerkki- ja harjoitustehtäviä on karkeasti kahdenlaisia: hieman helpompia ja hieman vaikeampia

VK 09 MATEMATIIKKA, PITKÄ abikurssi (MAAabi)

Kurssilla keskitytään lukion pitkän matematiikan pakollisten ja valtakunnallisten syventävien kurssien keskeisiin sisältöihin: geometria, analyyttinen geometria, vektorit ja trigonometria, derivaatta ja sen sovellukset, integraali sekä todennäköisyys. Syventävien kurssien sisällöistä numeeriset menetelmät ja lukuteorian perustehtävätyypit käydään läpi.  

Kurssilla harjoitellaan sekä A-osan että B-osan tehtäviä. Sähköisen kokeen välineitä käytetään abitti-ympäristössä ja työkaluohjelmina. Kurssia on mahdollista muokata ja opetussuunnitelman sisältöjä painottaa opiskelijoiden toiveiden, tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Kurssilla keskiössä on laskeminen. Tavoite on, että jokaiselle saadaan mahdollisimman sopivantasoista tehtävää. Myös vastaustekniikkaa hiotaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Abikurssit, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Kurssit on tarkoitettu abeille.

Tutkinto / todistus

Ylioppilaskirjoituksiin valmistava kurssi.

Kustannukset

Opiskelu on maksullista, kysy lisätietoja oppilaitokselta

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Abikurssit? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölä vastaa tämän päivän koulutustarpeisiin! Päivölän opisto tarjoaa kattavan valikoiman opiskelumahdollisuuksia. Oli kiinnostuksesi kohteena sitten oikeustiede, luonnontieteet, matematiikka, kauppa- ja yhteiskuntatieteet, kuvataide tai arkkitehtuuri – Päivölän valikoimasta löydät sinulle sopivimman vaihtoehdon.  Voit suuntautua kauppatieteisiin, jolloin 60 op suorittaminen avaa väylän...


Lue lisää oppilaitoksesta Päivölän opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Päivölän opisto yhteystiedot

Päivölän opisto

3-tien varressa: 45km Tre, 35km HML, 135km Hki
Päivöläntie 52
37770 Tarttila

 Näytä puhelinnumero
www.paivola.fi


Arvoinnit
Arvioinnit
Abikurssit ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 8 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: