Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Yhteenveto
4 kuukautta
12.8.2022
Viimeinen hakuaika: 31.7.2022
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Valkeakoski
Kansanopistot
Vaalea nainen katsoo kameraan

Johtaminen

Pidätkö välivuotta opinnoissasi tai hengähdätkö hetkeksi työssäsi työvapaalla, vai etsikö työttömänä uutta suuntaa? Kehitä itseäsi opiskelemalla johtamista
Johtamisen linjalla opiskelet Itä-Suomen yliopiston / avoimen yliopiston Johtamisen perusopinnot (25 op). Opinnot ovat hyväksi luettavissa täysimääräisesti Itä-Suomen yliopistossa, mikäli päätät jatkaa opintojasi myöhemmin.

Johtamisen opinnoissa opiskelija perehtyy organisaatioihin, niiden johtamiseen ja johtajuuteen. Ihmisten ja asioiden johtamista opiskellaan mm. esimiestyön ja asiantuntijaorganisaation ja osaamisen näkökulmista. Opintojen jälkeen osaat soveltaa johtamisen peruskäsitteitä liiketoimintaan ja organisaation toimintaan. Johtamisen opinnot sopivat kaikille yritysten ja muiden organisaatioiden johtamisesta kiinnostuneille. Opinnot antavat valmiuksia toimia erilaisissa asiantuntija-, kehittämis- ja johtamistehtävissä sekä yrittäjänä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kustannukset

Johtamisen linjan opintomaksu suoritetaan neljässä 600 € erässä. Voit rahoittaa opintomaksuja esim. opintotuella. Opintomaksu sisältää opetuksen lisäksi asumisen 2hh sekä ateriat opiskelupäivinä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtaminen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölä vastaa tämän päivän koulutustarpeisiin! Päivölän opisto tarjoaa kattavan valikoiman opiskelumahdollisuuksia. Oli kiinnostuksesi kohteena sitten oikeustiede, luonnontieteet, matematiikka, kauppa- ja yhteiskuntatieteet, kuvataide tai arkkitehtuuri – Päivölän valikoimasta löydät sinulle sopivimman vaihtoehdon.  Voit suuntautua kauppatieteisiin, jolloin 60 op suorittaminen avaa väylän...


Lue lisää oppilaitoksesta Päivölän opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Päivölän opisto yhteystiedot

Päivölän opisto

3-tien varressa: 45km Tre, 35km HML, 135km Hki
Päivöläntie 52
37770 Tarttila

 Näytä puhelinnumero
www.paivola.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Johtaminen ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,4)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Johtaminen täytä seuraavat tiedot: