Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Kyberliiketoiminnan linja

Päivölän opisto
Yhteenveto
1 lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Syyskuussa
   
Lähiopetus
Tarttila
Kansanopistot

Kyberliiketoiminnan linja

Päivölässä aloittaa uusi pitkä opintolinja kyberliiketoiminta syyskuussa 2020. Kyberliiketoimintalinja yhdistää Päivölän vahvuudet yhteistyössä Jyväskylän yliopiston kanssa.

Linjalla opiskellaan kaikille yhteisten tietotekniikan 14 op opintojen lisäksi valinnaisia opintoja tietotekniikasta, tietoturvasta, taloudesta, oikeustieteestä ja matemaattis- luonnontieteellisistä aineista kunkin opiskelijan painotusten ja tavoitteiden mukaisesti.

Koulutuksen sisältö

Päivölän opiston kyberliiketoiminnan linjalla opiskellaan laaja kokonaisuus avoimen yliopiston opintoina Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunnan opintoja. Opinnot koostuvat kaikille pakollisista opintojaksoista sekä valinnaisista opintojaksoista. Linjalla opiskellaan pääsääntöisesti yksi lukuvuosi.

Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunnan kanssa yhteistyössä toteutettavassa kyberliiketoiminnan koulutusohjelmassa opiskelija perehtyy monipuolisesti digitaalisilla alustoilla tapahtuvaan liiketoimintaan.

Ohjelma tuottaa valmiuksia sekä sellaiseen liiketoimintaan, jossa digitalisointi palvelee joustavaa hajautettua tuotantoa,  että sellaiseen  liiketoimintaan, jossa  digitalisointi palvelee internet-ympäristössä tapahtuvaa markkinointia  ja/tai  jakelua. Hyväksytyt opintojaksot tuottavat  opintopisteitä, joiden avulla voidaan edetä Jyväskylän yliopiston Informaatioteknologian tiedekunnassa. Se on koulutusalansa suurin kandidaattikouluttaja Suomessa.


Pakolliset opintojaksot (P)

  • Digitaalisen osaamisen perusteet (P)
  • WEB-julkaiseminen (P)
  • Ohjelmointi 1  (P)
  • Näkökulmia digitalisaatioon  (P)
  • Johdatus kyberturvallisuuteen (P)


Valinnaiset opintojaksot (V)

  • Viestintä ja vuorovaikutus sosiaalisessa mediassa (V)
  • Uudet teknologiat yhteiskunnassa (V)
  • Tuotekehitysprojekti (V)
  • Liiketoiminta digitaalisilla alustoilla (V)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kyberliiketoiminnan linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Haku tapahtuu täyttämällä oppilaitoksen nettisivuilla oleva sähköinen hakulomake.

Linja on tarkoitettu lukiotutkinnon tai muun toisen asteen tutkinnon  suorittaneille. Opiskelu tapahtuu suomen kielellä, mutta opiskelumateriaalista merkittävän paljon on englanninkielistä.

Opiskelupaikat vahvistetaan hakujärjestyksessä.

Kustannukset

Syyskuussa 2020 alkavan kyberliiketoiminnan (9 kk) opintomaksu suoritetaan kahdeksassa 600 € erässä syys-huhtikuussa.

Voit rahoittaa opintomaksuja opintotuella.

Opintomaksu sisältää opetuksen lisäksi asumisen 2hh sekä ateriat opiskelupäivinä. Myös yhden hengen huoneita on saatavissa (Huom! rajallinen määrä!).

Opintomaksun lisäksi opiskelija maksaa mahdolliset ylioppilastutkinnon, aikuislukion, avoimen ammattikorkeakoulun tai avoimen yliopiston rekisteröintimaksut.

Opintotuki

Opintoihin voi saada toisen asteen opintotukea, joka koostuu opintorahasta ja asumislisästä ja opintolainan valtiontakauksesta. Päivölän opistossa opintoihin saatu opintotuki ei myöskään vähennä oikeutta korkeakouluopiskelijan opintotukeen, jota voi saada enimmillään 50 kuukautta. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kyberliiketoiminnan linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölä vastaa tämän päivän koulutustarpeisiin! Päivölän opisto tarjoaa kattavan valikoiman opiskelumahdollisuuksia. Oli kiinnostuksesi kohteena sitten oikeustiede, luonnontieteet, matematiikka, kauppa- ja yhteiskuntatieteet, kuvataide, arkkitehtuuri tai vaikkapa matkailu  – Päivölän valikoimasta löydät sinulle sopivimman vaihtoehdon.  Voit suuntautua kauppatieteisiin, jolloin 60 op suorittaminen...


Lue lisää oppilaitoksesta Päivölän opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Päivölän opisto yhteystiedot

Päivölän opisto

3-tien varressa: 45km Tre, 35km HML, 135km Hki
Päivöläntie 52
37770 Tarttila

 Näytä puhelinnumero
www.paivola.fi

Arvioinnit

Kyberliiketoiminnan linja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: