Sivuston käyttötapa: Mobiili

Luonnontiedelinja

Päivölän opisto
Yhteenveto
9 kuukautta tai 4,5 kuukautta
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Tarttila
Kansanopistot

Luonnontiedelinja

Luonnontiedelinja

Luonnontiedelinja

Hanki vahva osaaminen jatko-opintoihin

Päivölän opiston luonnontiedelinja on tarkoitettu kaikille teknillistieteellisiin, luonnontieteellisiin sekä lääketieteellisiin jatko-opintoihin aikoville sekä jokaiselle, joka haluaa harjoitella matemaattis-luonnontieteellisiä aineita. Luonnontiedelinja on myös oiva vaihtoehto, jos et ole vielä varma mihin yliopistoon tai opintoalalle haluat jatko-opinnoissasi suunnata.

Opintojen aikana jokaiselle opiskelijalle tehdään yksilöllinen opetussuunnitelma. Voit opiskella linjalla joko 9 kuukautta tai 4,5 kuukautta.

Luonnontiedelinjan opinnot

Opiskelija hankkii luonnontiedelinjalla vahvan osaamisen matematiikasta, fysiikasta, kemiasta tietotekniikasta ja biologiasta. Matematiikkaa painotetaan vähintään sen verran, ettei fysiikassa ja kemiassa tule ongelmia puutteelisten matematiikan taitojen vuoksi. Halutessaan opiskelija voi myös opiskella valinnaista matematiikkaa, joka antaa vahvan pohjan kaikkiin teknillisiin ja luonnontieteellisiin jatko-opintoihin. Koulutus on lähiopetusta noin 25 h/viikko. Opetusta voi olla myös ilta-aikaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Luonnontiedelinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Tarkoitettu teknillisiin yliopistoihin tai matemaattis-luonnontieteellisiin jatko-opintohin aikovalle tai alaa harkitseville. Soveltuu myös lääketieteelliseen suuntaaville tai ammattikorkeakoulujen teknillisille linjoille tähtääville.

Haku tapahtuu täyttämällä oppilaitoksen nettisivuilla oleva sähköinen hakulomake.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista.

Kustannukset

Luonnontieteen 4,5kk kestävän linjan opintomaksu suoritetaan 570 euron kuukausierissä tammi-huhtikuussa. Loko lukukausi  on 2280 euroa.

Luonnontieteen 9kk kestävän linjan opintomaksu suoritetaan 570 euron kuukausierissä syys-huhtikuussa. Koko lukukausi on 4560 euroa. Hinnat sisältävät opetuksen, majoituksen 2hh sekä ruokailut opiskelupäivinä.

Opinnot kuuluvat Kelan opintotukijärjestelmän piiriin. Opintiohin saatu opintotutki ei vaikuta korkeakoulun ja yliopiston opintotukikuukausiin. Opiskelupaikka Päivölän opistossa ei muuta asemaa ensikertalaiskiintiössä jatko-opintoihin haettaessa. Kysy myös TE-toimistolta mahdollisuuttasi opiskella työmarkkinatuella.

Useimmat opiskelijat asuvat Päivölässä opintojen ajan. Majoittuminen tapahtuu kahden hengen huoneissa. Yhden hengen huoneita on rajallisesti ja niistä peritään lisämaksu. Yhden hegen huoneita kannattaa tiedustella ajoissa ennen opintojen alkua. Asumiseen sisältyy kaikki ruokailut opiskelupäivinä (maanantain aamiaisesta perjantain lounaaseen). Opiskelijoiden käytössä on langaton nettiyhteys.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luonnontiedelinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölän opisto tarjoaa kattavan valikoiman opiskelumahdollisuuksia. Oli kiinnostuksesi kohteena sitten oikeustiede, luonnontieteet, matematiikka, kauppa- ja yhteiskuntatieteet, kuvataide, arkkitehtuuri tai vaikkapa matkailu  – Päivölän valikoimasta löydät sinulle sopivimman vaihtoehdon.  Voit suuntautua kauppatieteisiin, jolloin 60 op suorittaminen avaa väylän hakea tutkinto-opiskelijaksi suoraan...


Lue lisää oppilaitoksesta Päivölän opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Päivölän opisto yhteystiedot

Päivölän opisto

3-tien varressa: 45km Tre, 35km HML, 135km Hki
Päivöläntie 52
37770 Tarttila

 Näytä puhelinnumero
www.paivola.fi

Arvioinnit

Luonnontiedelinja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.