Sivuston käyttötapa: Mobiili

Luonnontiedelinja

Päivölän opisto
Yhteenveto
1 lukukausi tai lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Päiväopinnot
Kansanopistot
Tarttila
Alkavat koulutukset
Tarttila
Syyskuussa  (suomi)
Tammikuussa  (suomi)

Luonnontiedelinja

Luonnontiedelinja

Luonnontiedelinja

Oletko pyrkimässä lääkikseen tai teknillistieteellisiin opintoihin? Päivölän opiston luonnontieteen opinnoissa voit opiskella omien tavoitteidesi mukaan! Tule hankkimaan vahva osaaminen sekä hyvät valmiudet jatko-opintoja ajatellen.

Voit päivittää lyhyen matematiikan pitkäksi tai parantaa pitkän matematiikan osaamistasi, tai voit hankkia lukion syventäviä kursseja vastaavat tiedot fysiikassa, kemiassa ja biologiassa.

Päivölän opiston luonnontiedelinjalla voit opiskella syksyllä alkavat koko lukuvuoden pituiset (9 kk) opinnot tai keväällä alkavat (4,5 kk) opinnot. Luonnontiedelinja on ihanteellinen lääketieteelliseen sekä teknillistieteellisiin jatko-opintoihin aikoville.

Luonnontiede (9 kk)

Opinnot alkavat syyskuussa ja päättyvät toukokuussa.

Syksyllä alkavissa koko lukuvuoden pituisissa luonnontieteen opinnoissa hankitaan vahva osaaminen sekä syvennetään osaamista ja varmuutta. Perusteiden hyvä hallinta tukee myös opintojen edistymistä vaativammalle tasolle.

  • Opintosuunnitelmat laaditaan yksilöllisesti lähtö- ja tavoitetason perusteella.
  • Voit hankkia lukion syventäviä kursseja vastaavat tiedot fysiikassa, kemiassa ja biologiassa.
  • Voit myös korottaa ylioppilaskokeiden arvosanoja tai täydentää tutkintoa päivittämällä lyhyen matematiikan pitkäksi tai parantaa pitkän matematiikan osaamistasi.

Luonnontiede (4,5 kk)

Opinnot alkavat tammikuussa ja päättyvät toukokuussa.

Keväällä alkavissa luonnontieteen opinnoissa keskitytään perustaitoihin ja valmistaudutaan yliopiston pääsykokeisiin. Reilussa neljässäkin kuukaudessa ehtii kehittämään valmiuksiaan merkittävästi! Vahvistetaan perustaitoja, jotta opiskelija osaa soveltaa niitä monipuolisesti pääsykokeissa. Tavoitteena osaaminen, jolla pääsee alan jatkokoulutukseen ja saa hyvät edellytykset opinnoissa menestymiseen.

  • Erinomainen vaihtoehto valmennuskurssille!
  • Yksilölliset opintosuunnitelmat - paikataan aukot tai edetään pidemmälle.
  • Opinnot soveltuvat erinomaisesti syksyn ylioppilaille, joulukuussa armeijasta kotiutuvalle tai välivuotta viettävälle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Luonnontiedelinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Tarkoitettu teknillisiin yliopistoihin tai matemaattis-luonnontieteellisiin jatko-opintohin aikovalle tai alaa harkitseville. Soveltuu myös lääketieteelliseen suuntaaville tai ammattikorkeakoulujen teknillisille linjoille tähtääville.

Haku tapahtuu täyttämällä oppilaitoksen nettisivuilla oleva sähköinen hakulomake.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista.

Kustannukset

Luonnontiedelinjan opintomaksu suoritetaan kahdeksassa (8) erässä (syys-huhtikuussa): 

  • 2 hh (aamupala, lounas, päiväkahvi ja päivällinen) 4560 € (570 €/erä)
  • 1 hh (aamupala, lounas, päiväkahvi ja päivällinen) 5600 € (700 €/erä) Rajoitettu määrä!
  • Ilman majoitusta (aamupala, lounas, päiväkahvi ja päivällinen) 3760 € (470 €/erä)

Opintomaksun lisäksi opiskelija maksaa mahdolliset ylioppilastutkinnon, aikuislukion, avoimen ammattikorkeakoulun tai avoimen yliopiston rekisteröintimaksut.

Useimmat opiskelijat asuvat Päivölässä opintojen ajan. Majoittuminen tapahtuu kahden hengen huoneissa. Yhden hengen huoneita on rajallisesti ja niistä peritään lisämaksu. Yhden hegen huoneita kannattaa tiedustella ajoissa ennen opintojen alkua. Asumiseen sisältyy kaikki ruokailut opiskelupäivinä (maanantain aamiaisesta perjantain lounaaseen). Opiskelijoiden käytössä on langaton nettiyhteys.

Opintotuki

Opinnot kuuluvat Kelan opintotukijärjestelmän piiriin. Opintiohin saatu opintotutki ei vaikuta korkeakoulun ja yliopiston opintotukikuukausiin. Opiskelupaikka Päivölän opistossa ei muuta asemaa ensikertalaiskiintiössä jatko-opintoihin haettaessa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luonnontiedelinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölän opisto tarjoaa kattavan valikoiman opiskelumahdollisuuksia. Oli kiinnostuksesi kohteena sitten oikeustiede, luonnontieteet, matematiikka, kauppa- ja yhteiskuntatieteet, kuvataide, arkkitehtuuri tai vaikkapa matkailu  – Päivölän valikoimasta löydät sinulle sopivimman vaihtoehdon.  Voit suuntautua kauppatieteisiin, jolloin 60 op suorittaminen avaa väylän hakea tutkinto-opiskelijaksi suoraan...


Lue lisää oppilaitoksesta Päivölän opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Päivölän opisto yhteystiedot

Päivölän opisto

3-tien varressa: 45km Tre, 35km HML, 135km Hki
Päivöläntie 52
37770 Tarttila

 Näytä puhelinnumero
www.paivola.fi

Arvioinnit

Luonnontiedelinja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.