Sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkaopaskoulu

Päivölän opisto
Pituus: 4 kuukautta
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Viimeinen hakuaika: Hakuaika on käynnissä
Aloituspäivämäärä: Useita aloitusajankohtia
Opiskelumuoto: Päiväopinnot
Koulutuspaikkakunta: Tarttila
Koulutustyyppi: Kansanopistot
Koulutuksen järjestäjä: Päivölän opisto

Matkaopaskoulu

Matkaopaskoulu

Matkaopaskoulu

Kiinnostaako nuori kansainvälinen työyhteisö, jossa kielitaitosi väistämättä kehittyy? Haluatkokoetella luovuuttasi mahdollisimman vaativissa asiakaspalvelutilanteissa? Entä oletko utelias kurkistamaan mitä ihmeellisempiin maihin ja kulttuureihin?

Ulkomaan matkaoppaaksi voit kouluttautua Suomessa ainoastaan Päivölän opistossa. Matkaopaskoulu suoritetaan kolmessa osiossa, josta yksi osio on aina ulkomailla suoritettava opintojakso. Päivölän ainutlaatuinen opintokokonaisuus antaa hyvät valmiudet työskennellä matkaoppaan tehtävissä ulkomaan lomakohteissa.

Opintojen sisältö

Matkaoppaana pystyt varmistamaan, että asiakkaiden loma sujuu kuten on luvattu. Muutama vuosi matkaoppaana ulkomailla avaa runsaasti mahdollisuuksia elämässä eteenpäin! Päivölän opiston Matkaopaskoulu antaa yleissivistävän koulutuksen lisäksi opiskelijalle ne tiedot ja taidot, joilla hän selviytyy matkaoppaan työtehtävistä ulkomaan lomakohteessa. Matkaopaskoulutuksen keskeisiä teemoja ovat stressinsietokyvyn, odottamattomien tilanteidenm (esim. lennonmyöhästymiset) ja kriisin hallinta.

Matkaoppaan koulutuksen ulkomaan jaksolla harjoitellaan ja totutellaan elämään matkaoppaan arkea etelän lomakohteessa. Opintoihin sisältyy teorian lisäksi käytännön harjoituksia ja matkaoppaan toimintoja. Kielitaidon kartuttaminen ympäristössä, jossa opiskelija aidosti tarvitsee kieliä päivittäisissä toiminnoissaan on olennainen osa ulkomaan opintoja.

Matkaopas työelämässä

Valmistuneiden matkaoppaiden työllistyminen heti koulutuksen päätyttyä on erittäin hyvä. Suurin osa opiskelijoista työllistyy Päivölän opiston yhteistyökumppaneiden (Apollomatkat, Primera Holidays Oy, Tjäreborg, TUI) palvelukseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matkaopaskoulu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Opiskelijat valitaan Matkaopaskouluun kirjallisen haun ja soveltuvuuskokeen perusteella. Parhaaksi katsotut hakijat kutsutaan soveltuvuuskokeeseen, joka järjestetään Päivölässä. Kokeessa kartoitetaan henkilön soveltuvuutta matkailualan tehtäviin.

Hakuohjeet ja pääsyvaatimukset Päivölän opiston Matkaopaskoulun kotisivuilla.

Matkaopaskoulutukset alkavat kolme kertaa vuodessa. Voit seurata haussa olevia koulutusjaksoja oppilaitoksen kotisivuilta.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista.

Kustannukset

Matkaopaskoulun opintojen hinta on 3500 €. Kurssimaksun voi maksaa kerralla tai neljässä maksuerässä (875 € / erä). Hinta sisältää opetuksen Suomessa ja ulkomaan kohteessa, lennot kohteeseen ja takaisin sekä majoittumisen. 

Matkaopaskoulun opinnot kuuluvat Kelan opintotukijärjestelmän piiriin. Opiskelijan on mahdollista saada opintotukea, joka koostuu opintorahasta ja asumislisästä. Päivölässä opiskelevan opintotuki ei vähennä oikeutta saada korkeakouluopiskelijan (tai ammattikorkeakoulun) opintotukea (enintään 50 kuukautta).

Useimmat opiskelijat asuvat Päivölässä opintojen ajan. Majoittuminen Päivölässä tapahtuu 2hh (ulkomaan kohteessa 4-5hh). Lisäksi ruokailut (maanantain aamiaisesta perjantain lounaaseen) sisältyvät hintaan kotimaan opiskelupäivinä. Päivölässä opiskelijoiden käytössä on langaton nettiyhteys.

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Matkaopaskoulu.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölän opisto tarjoaa kattavan valikoiman opiskelumahdollisuuksia. Oli kiinnostuksesi kohteena sitten oikeustiede, luonnontieteet, matematiikka, kauppa- ja yhteiskuntatieteet, kuvataide, arkkitehtuuri tai vaikkapa matkailu  – Päivölän valikoimasta löydät sinulle sopivimman vaihtoehdon.  Voit suuntautua kauppatieteisiin, jolloin 60 op suorittaminen avaa väylän hakea tutkinto-opiskelijaksi suoraan...


Lue lisää oppilaitoksesta Päivölän opisto

Päivölän opisto yhteystiedot

Päivölän opisto

3-tien varressa: 45km Tre, 35km HML, 135km Hki
Päivöläntie 52
37770 Tarttila

 Näytä puhelinnumero
www.paivola.fi

Arvostelut

päivöliini24   |   23.2.2013
Opetus Päivölässä on laadukasta ja erinomaista. Opettajat ovat mukavia ja voit luoda heihin tuttavalliset välit. Asuminen ja ilmapiiri ovat vallan mainiot ja ruoka hyvää. Löydät Päivölästä hyviä ystäviä! Tilat ovat viihtyisät. Työmahdollisuudet ovat todella hyvät! Päivölä on täyttänyt odotukseni ja ne ovat myös ylittyneet.
          (5)
Opistosta valmistunut matkaopas   |   23.2.2013
Loistava matkaopaskoulutus ja myös Suomen ainoa. Suositellen lämpimästi kaikille matkaoppaudesta kiinnostuneille!
          (4)
Tea   |   19.2.2013
Päivölän opisto on hyvä alku matkaoppaan työuralle. Koulusta saa hyvät työkalut toimia matkaoppaan tehtävissä ulkomailla. Jos opiskelee ahkerasti ja suorittaa koulussa annetut tehtävät kunnialla, niin varmasti saa työpaikan auringosta.
          (5)