Sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkaopaskoulu

Päivölän opisto
Yhteenveto
3 kuukautta
suomi
Opintotukikelpoinen
Tammikuu 2020
   
Päiväopinnot
Tarttila
Kansanopistot

Matkaopaskoulu

Matkaopaskoulu

Matkaopaskoulu

Kiinnostaako nuori kansainvälinen työyhteisö, jossa kielitaitosi väistämättä kehittyy? Haluatko koetella luovuuttasi mahdollisimman vaativissa asiakaspalvelutilanteissa? Entä oletko utelias kurkistamaan mitä ihmeellisempiin maihin ja kulttuureihin?

Ulkomaan matkaoppaaksi voit kouluttautua Suomessa ainoastaan Päivölän opistossa. Matkaopaskoulu suoritetaan kolmessa osiossa, josta yksi osio on aina ulkomailla suoritettava opintojakso. Päivölän ainutlaatuinen opintokokonaisuus antaa hyvät valmiudet työskennellä matkaoppaan tehtävissä ulkomaan lomakohteissa.

Opintojen sisältö

Matkaoppaana pystyt varmistamaan, että asiakkaiden loma sujuu kuten on luvattu. Muutama vuosi matkaoppaana ulkomailla avaa runsaasti mahdollisuuksia elämässä eteenpäin! Päivölän opiston Matkaopaskoulu antaa yleissivistävän koulutuksen lisäksi opiskelijalle ne tiedot ja taidot, joilla hän selviytyy matkaoppaan työtehtävistä ulkomaan lomakohteessa. Matkaopaskoulutuksen keskeisiä teemoja ovat stressinsietokyvyn, odottamattomien tilanteiden (esim. lennonmyöhästymiset) ja kriisin hallinta.

Matkaoppaan koulutuksen ulkomaan jaksolla harjoitellaan ja totutellaan elämään matkaoppaan arkea etelän lomakohteessa. Opintoihin sisältyy teorian lisäksi käytännön harjoituksia ja matkaoppaan toimintoja. Kielitaidon kartuttaminen ympäristössä, jossa opiskelija aidosti tarvitsee kieliä päivittäisissä toiminnoissaan on olennainen osa ulkomaan opintoja.

Matkaopas työelämässä

Matkaopaskoulusta menestyksellisesti valmistuneiden työllistymisaste heti koulutuksen päätyttyä on erittäin hyvä. Suurin osa opiskelijoista työllistyy yhteistyökumppaneiden palvelukseen; Apollomatkat, TUI, Matkavekka, Tjäreborg, Aurinkomatkat, Detur palvelukseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matkaopaskoulu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Opiskelijat valitaan Matkaopaskouluun kirjallisen haun ja soveltuvuuskokeen perusteella. Parhaaksi katsotut hakijat kutsutaan soveltuvuuskokeeseen, joka järjestetään Päivölässä. Kokeessa kartoitetaan henkilön soveltuvuutta matkailualan tehtäviin.

Hakuohjeet ja pääsyvaatimukset Päivölän opiston Matkaopaskoulun kotisivuilla.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista.

Kustannukset

Matkaopaskoulun opintomaksu suoritetaan kolmessa (3) erässä:

  • 2–4 hh (aamupala, lounas, päiväkahvi ja päivällinen) 2970 € (990 €/erä)

Opintomaksu sisältää opetuksen lisäksi asumisen 2–4 hengen huoneistoissa Suomessa ja ulkomaan jaksolla, lennot kohteeseen ja takaisin sekä ateriat kotimaassa Päivölän opistolla opiskelupäivinä. Maksuton internetyhteys Päivölässä, ulkomailla internetyhteys lisämaksusta. Opintomaksun lisäksi opiskelijalle tulee vähäisiä lisäkuluja (n. 100 €) mm. uniformun hankkimisesta. 

HUOM! Opiskelupaikan mahdollinen peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 31 vrk ennen opintojen alkua. Tämän jälkeen opisto veloittaa peruutetusta opiskelupaikasta puolet opiskelumaksusta, eli 1485 euroa.

Opintotuki

Päivölän opiston opiskelija voi saada opintotukea, joka koostuu opintorahasta ja asumislisästä. Lisäksi voi hakea takausta opintolainalle. Opintorahan suuruus riippuu iästä ym. seikoista (lisätietoja KELAsta).

Opintoihin saatu opintotuki ei vähennä oikeutta korkeakouluopiskelijan opintotukeen, jota voi saada enimmillään 50 kuukautta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkaopaskoulu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölän opisto tarjoaa kattavan valikoiman opiskelumahdollisuuksia. Oli kiinnostuksesi kohteena sitten oikeustiede, luonnontieteet, matematiikka, kauppa- ja yhteiskuntatieteet, kuvataide, arkkitehtuuri tai vaikkapa matkailu  – Päivölän valikoimasta löydät sinulle sopivimman vaihtoehdon.  Voit suuntautua kauppatieteisiin, jolloin 60 op suorittaminen avaa väylän hakea tutkinto-opiskelijaksi suoraan...


Lue lisää oppilaitoksesta Päivölän opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Päivölän opisto yhteystiedot

Päivölän opisto

3-tien varressa: 45km Tre, 35km HML, 135km Hki
Päivöläntie 52
37770 Tarttila

 Näytä puhelinnumero
www.paivola.fi

Arvostelut

päivöliini24
(5)
Opetus Päivölässä on laadukasta ja erinomaista. Opettajat ovat mukavia ja voit luoda heihin tuttavalliset välit. Asuminen ja ilmapiiri ovat vallan mainiot ja ruoka hyvää. Löydät Päivölästä hyviä ystäviä! Tilat ovat viihtyisät. Työmahdollisuudet ovat todella hyvät! Päivölä on täyttänyt odotukseni ja ne ovat myös ylittyneet.
Opistosta valmistunut matkaopas
(4)
Loistava matkaopaskoulutus ja myös Suomen ainoa. Suositellen lämpimästi kaikille matkaoppaudesta kiinnostuneille!
Tea
(5)
Päivölän opisto on hyvä alku matkaoppaan työuralle. Koulusta saa hyvät työkalut toimia matkaoppaan tehtävissä ulkomailla. Jos opiskelee ahkerasti ja suorittaa koulussa annetut tehtävät kunnialla, niin varmasti saa työpaikan auringosta.
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,3)
Perustuu 6 arviointiin