Sivuston käyttötapa: Mobiili

Siltaopinnot - Amiksesta AMK:hon

Päivölän opisto
Yhteenveto
9 kk
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päivä- tai monimuotokoulutus
Tarttila
Kansanopistot

Siltaopinnot - Amiksesta AMK:hon

Matematiikkalinja

Siltaopinnot - Amiksesta AMK:hon

Onko tavoitteenasi tekniikan opinnot ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa, mutta matematiikkaa ja fysiikkaa olisi hyvä osata paremmin? Matemaattis-luonnontieteellisellä siltaopintojen linjalla voit opiskella lukion kursseja vastaavat taidot ja halutessasi saada tukea avoimen ammattikorkeakoulun tai avoimen yliopiston opintojesi suorittamiseen. Myös valmentautuminen yo-kirjoituksiin on mahdollista.

Siltaopintojen sisältö

  • Matematiikkaa n. 400 oppituntia
  • Fysiikkaa n. 300 oppintuntia
  • Räätälöidysti 150 oppituntia omien tavoitteiden mukaan joko kemiasta, matematiikasta/fysiikasta tai kieliopintoja englannista/ruotsista
  • Lisäksi on mahdollista valita osia muiden lähilinjojen (luonnontiede ja matematiikka) erillistarjonnasta- Opetus toteutetaan lähi- ja monimuoto-opetuksena Moodlea hyödyntäen

Opintosuunnitelmat laaditaan yksilöllisesti lähtöosaamisen ja -tavoitteiden perusteella. Opintoihin voi kuulua opiskelua iltaisin ja viikonloppuisin.

Miksi matemaattis-luonnontieteelliselle linjalle?

  • Opinnot on suunniteltu erityisesti kehittämään ammatti- tai ylioppilastutkinnon suorittaneen valmiuksia jatkaa tekniikkapainotteisissa opinnoissa AMK- tai yliopistotasolla, jossa vaaditaan matemaattista osaamista (ns. siltaopinnot)
  • Saat henkilökohtaista ohjausta opinnoissasi ja opinnot on mahdollista räätälöidä vastaamaan omia tavoitteitasi mahdollisimman hyvin
  • Linjalle on mahdollista tulla myös suorittamaan erillisiä osia omien osaamistarpeiden mukaisesti
  • Samalle tieteenalalle suuntaavien opiskelukavereiden tuoma vertaistuki sekä henkilökohtainen ohjaus on tärkeä apu opinnoissasi

Joustavat siltaopinnot

Matemaattis-luonnontieteellisellä linjalla voit valita opiskelumuodoksi myös monimuoto-opiskelun. Monimuoto-opiskelu on sopiva vaihtoehto esimerkiksi niille, joilla ei ole mahdollisuutta opiskella arkena. Tällöin opiskelet kotoa käsin verkko-oppimateriaalimme mukaan ja lähiopetusta on noin joka toinen viikonloppu perjantaista sunnuntaihin (15 oph). Tällöin opinnot sisältävät yhdessä sovitun kokonaisuuden matematiikkaa ja fysiikkaa, halutessasi myös kemiaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Siltaopinnot - Amiksesta AMK:hon, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Siltaopinnot on tarkoitettu matematiikasta ja luonnontieteistä kiinnostuneille, erityisesti AMK- ja yliopisto-opintoihin tai yo-kirjoituksiin valmentautuville.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista.

Kustannukset

Matemaattis-luonnontieteen siltaopintojen opintomaksu suoritetaan 570 euron kuukausierissä syys-huhtikuussa. Koko lukukausi on 4560 euroa.

Hinta sisältää opetuksen, majoituksen 2hh sekä ruokailut opiskelupäivinä. Lisäksi tulevat mahdolliset ylioppilastutkinnon, aikuislukion, avoimen ammattikorkeakoulun tai avoimen yliopiston maksut.

Useimmat opiskelijat asuvat Päivölässä opintojen ajan. Majoittuminen tapahtuu kahden hengen huoneissa. Yhden hengen huoneita on rajallisesti ja niistä peritään lisämaksu. Yhden hegen huoneita kannattaa tiedustella ajoissa ennen opintojen alkua. Asumiseen sisältyy kaikki ruokailut opiskelupäivinä (maanantain aamiaisesta perjantain lounaaseen). Opiskelijoiden käytössä on langaton nettiyhteys.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Siltaopinnot - Amiksesta AMK:hon? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölän opisto tarjoaa kattavan valikoiman opiskelumahdollisuuksia. Oli kiinnostuksesi kohteena sitten oikeustiede, luonnontieteet, matematiikka, kauppa- ja yhteiskuntatieteet, kuvataide, arkkitehtuuri tai vaikkapa matkailu  – Päivölän valikoimasta löydät sinulle sopivimman vaihtoehdon.  Voit suuntautua kauppatieteisiin, jolloin 60 op suorittaminen avaa väylän hakea tutkinto-opiskelijaksi suoraan...


Lue lisää oppilaitoksesta Päivölän opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Päivölän opisto yhteystiedot

Päivölän opisto

3-tien varressa: 45km Tre, 35km HML, 135km Hki
Päivöläntie 52
37770 Tarttila

 Näytä puhelinnumero
www.paivola.fi

Arvioinnit

Siltaopinnot - Amiksesta AMK:hon ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Vahvista opiskelutaitojasi VALMASSA

Haluatko tulevaisuudessa opiskella ammatillisessa koulutuksessa? Voit olla nuori, aikuinen, maahanmuuttaja, tai tutkintosi on vanhentunut. VALMA-opinnot kestävät noin yhden vuoden. Hae VALMAAN!