Sivuston käyttötapa: Mobiili

Yhteiskunta-alan linja

Päivölän opisto
Yhteenveto
8 kuukautta
suomi
Ilmoitetaan myöhemmin
   
Päivä- tai monimuotokoulutus
Tarttila
Kansanopistot

Yhteiskunta-alan linja

Yhteiskunta-alan linja

Yhteiskunta-alan linja

Päivölän opiston yhteiskunta-alan linjalla sinun on mahdollista opiskella Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston työ- ja organisaatiopsykologian perusopinnot monimuotoisena opintokokonaisuutena, yhteensä 25 op.

Työ- ja organisaatiopsykologia tarjoaa erilaisissa työtehtävissä toimiville, omaa ammatillista osaamista kehittäville, opiskelijoille ja muuten aiheesta kiinnostuneille tukea työelämän muuttuviin tilanteisiin.

Opinnot soveltuvat esimerkiksi henkilöstöhallinnon tehtävissä toimiville, sosiaali- ja terveysalan toimijoille, täydennyskoulutuksesi tai tutkinto-opintoihin sivuaineeksi.

Opintojen sisältö

Perusopintokokonaisuudessa tutustutaan työssä tapahtuviin psykologisiin prosesseihin. Opinnot suoritettuaan opiskelijalla on yleiskuva työ- ja organisaatiopsykologian keskeisistä perusteorioista ja työhön liittyvistä sisältöalueista kuten johtaminen, työhyvinvointi sekä sosiaaliset verkostot. Lisäksi opinnot antavat mahdollisuuden perehtyä muun muassa digiajan työelämätaitoihin sekä ratkaisukeskeiseen toimintatapaan ja sen soveltamiseen vuorovaikutustilanteissa.

Pakolliset opintojaksot lähiopetuksena, 15 op

- Johdatus työ- ja organisaatiopsykologiaan, 3 op
- Organisaatioiden johtaminen, 3 op
- Työ ja psyykkinen hyvinvointi, 3 op
- Työelämän sosiaalipsykologia, 3 op
- Viestintä ja vuorovaikutus, 3 op

Valinnaiset opintojaksot, 10 op

- Alaisen ja esimiehen työyhteisötaidot, 2 op
- Digiajan työelämä, 3 op
- Elinvoimainen organisaatio, 3 op
- Eri-ikäiset työyhteisössä, 2 op
- Henkilöstön kehittäminen organisaatiossa, 2 op
- Kokous ja neuvottelu yhteistyön välineenä, 3 op
- Oman osaamisen tunnistaminen, 3 op
- Ratkaisukeskeinen ajattelu ja toiminta, 2 op

Opintojen toteutus

Työ- ja organisaatiopsykologian perusopintokokonaisuus sisältää johdattelevia luentoja, reflektoivia ryhmäkeskusteluita ja esimerkkejä käytännön elämästä. 

Perusopinnot ovat monimuoto-opintoja, jossa Moodle-verkkoympäristössä opiskellaan itsenäisesti sekä osallistuen lähiopetusjaksoihin joissa perehdytään jakson keskeisiin aiheisiin ja opitaan vuorovaikutuksessa muiden opiskelijoiden kanssa. Lähijaksoja on keskimäärin kerran kuukaudessa kahtena päivänä peräkkäin (iltapainotteinen).

Opinnot sopivat niin jatko-opintoihin valmentautuville kuin täydennyskoulutukseksi työelämäosaajille, jotka työskentelevät organisaatioiden ja henkilöstön kehittämistehtävissä, esihenkilöinä tai joilla on halua lisätä tai päivittää osaamistansa tai suunnittelevat alan vaihtoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yhteiskunta-alan linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista.

Kustannukset

Yhteiskunta-alan linjan työ- ja organisaatiopsykologian perusopintojen opintomaksu on 350 euroa.

Lisäksi opiskelija maksaa Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston työ- ja organisaatiopsykologian perusopintojen rekisteröintimaksun suoraan avoimeen yliopistoon. Maksamalla rekisteröintimaksut, saat käyttöösi Moodlen oppimisympäristön ja opintosi kirjataan Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston suoritusrekisteriin.

Päivölän opiston opiskelija voi saada toisen asteen opintotukea, joka koostuu opintorahasta ja asumislisästä. Lisäksi voi hakea takausta opintolainalle. Opintoihin saatu opintotuki ei vähennä oikeutta korkeakouluopiskelijan opintotukeen, jota voi saada enimmillään 50 kuukautta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yhteiskunta-alan linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölän opisto tarjoaa kattavan valikoiman opiskelumahdollisuuksia. Oli kiinnostuksesi kohteena sitten oikeustiede, luonnontieteet, matematiikka, kauppa- ja yhteiskuntatieteet, kuvataide, arkkitehtuuri tai vaikkapa matkailu  – Päivölän valikoimasta löydät sinulle sopivimman vaihtoehdon.  Voit suuntautua kauppatieteisiin, jolloin 60 op suorittaminen avaa väylän hakea tutkinto-opiskelijaksi suoraan...


Lue lisää oppilaitoksesta Päivölän opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Päivölän opisto yhteystiedot

Päivölän opisto

3-tien varressa: 45km Tre, 35km HML, 135km Hki
Päivöläntie 52
37770 Tarttila

 Näytä puhelinnumero
www.paivola.fi

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Vahvista opiskelutaitojasi VALMASSA

Haluatko tulevaisuudessa opiskella ammatillisessa koulutuksessa? Voit olla nuori, aikuinen, maahanmuuttaja, tai tutkintosi on vanhentunut. VALMA-opinnot kestävät noin yhden vuoden. Hae VALMAAN!