Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Ammatilliset perustutkinnot
4,2 (4 Arvioinnit)

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kodinhuoltaja

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kodinhuoltaja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkintoa suorittaessa voi valita joko kotityöpalvelujen osaamisalan (kodinhuoltaja) tai toimitilahuollon osaamisalan (toimitilahuoltaja). Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto antaa valmiudet hakea jatko-opintoihin ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Kodinhuoltaja

Kodinhuoltajan opintoihin sisältyy mm. ateria- ja kahvituspalveluja, ylläpitosiivousta, asiakkaiden avustamista, kodin perussiivousta ja vaatehuoltopalveluja sekä kotiruokapalveluja.

Opintoihin sisältyy runsaasti työssäoppimista ja käytännön taitojen opettelemista.

Opinnot sopivat henkilölle, joka nauttii ihmisten kanssa työskentelystä ja jolle lähimmäisen auttaminen on sydäntä lähellä. Kodinhuoltajilta vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn, järjestelmällisyyttä ja vastuuntuntoa sekä herkkyyttä tunnistaa asiakkaiden tarpeita.

Kodinhuoltaja taitaa kotityö- ja puhtauspalvelujen työtehtäviä. Kodinhuoltajan työtehtäviin kuuluu esimerkiksi ruoanvalmistus, puhtaanapito, tekstiilihuolto ja asiakkaan avustaminen päivittäisissä toiminnoissa. Työtehtävissä painottuu asiakaspalveluhenkisyys ja ihmisten kanssa työskentely.

Kodinhuoltaja työelämässä

Koulutuksen tarkoituksena on tarjota opiskelijoille valmiuksia toimia monipuolisissa kodinhuollon ja puhtaanapidon tehtävissä. Kodinhuoltajan työllisyysnäkymät ovat hyvät ja alan ammattilaisia tullaan aina tarvitsemaan. Kodinhuoltaja voi toimia erilaisissa tehtävissä oman kiinnostuksensa mukaan. Kotityöpalvelun osaamisalan suorittanut kodinhuoltaja työskentelee esimerkiksi asiakkaiden kodeissa, palvelukodissa, kotipalvelua tarjoavissa yrityksissä, kodinomaisissa laitoksissa ja kahviloissa.

Alalla on myös hyvät mahdollisuudet toimia yrittäjänä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kodinhuoltaja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Lähiopetus
  • Kuopio
  • Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Kuopio
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, kodinhuoltaja

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kodinhuoltaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,2

Perustuu 4 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Maria
02 tammi 2015
5/5
naima
29 marras 2013
3/5
carita
29 marras 2013
PAOK Palvelualan Opisto Kuopio
Asemakatu 4
70100 Kuopio

Palvelualan Opisto Kuopiossa (PAOK:ssa) voit kouluttautua aloille, jotka työllistävät hyvin. Niin ravintola- ja catering- kuin puhtausalan ammattilaisista on huutava pula. Palvelualan Opisto Kuopiossa varmistaa, että valmistut alan ammattilaiseksi, alan viimeisin tieto mukanasi. Pieni opisto, jossa opetus on laadukasta ja opettajilla...

Lue lisää oppilaitoksesta PAOK Palvelualan Opisto Kuopio ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu