Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | Henkilökohtainen avustaja

PAOK Palvelualan Opisto Kuopio
Henkilökohtaistamisen mukaan
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Joustavasti
marker Hakuaika käynnissä
Päivä-monimuotokoulutus
Ammattitutkinnot
Kuopio

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | Henkilökohtainen avustaja

Henkilökohtaisen avustajan opinnot ovat käytännönläheiset.  Ammatilla on valoisat työllisyysnäkymät ja alan ammattilaisia tarvitaan aina.

Ammattitutkinnot on suunnattu henkilöille, joilla on jo koulutusta tai kokemusta alalta. Suorittamalla ammattitutkinnon tai sen osia, kehität osaamistasi tai hankit pätevyyden alalle. Ammattitutkinnon voit suorittaa työn ohessa, se soveltuu hyvin myös monille aikuisille.

Henkilökohtainen avustaja ammattina

Henkilökohtainen avustaja auttaa erilaisia ihmisiä heidän arjessaan. Tilanneälykkyys, arkielämän hallinta, joustavuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat avuksi työtehtävissä. Henkilökohtaiseksi avustajaksi valmistunut voi työskennellä esimerkiksi yrittäjänä tai palveluja tuottavan yrityksen työntekijänä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | Henkilökohtainen avustaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Voit hakea PAOKille opiskelemaan jatkuvan haun kautta ympäri vuoden tai kevään yhteishaussa. Hakeminen on helppoa: ota yhteyttä, jonka jälkeen opisto sopii kanssasi tapaamisen, jossa pääset tutustumaan oppilaitokseen ja jossa keskustellaan lisää toiveistasi ja osaamisestasi. Jatkuvan haun kautta hyväksyttyjen opiskelijoiden kanssa sovitaan opintojen aloituspäivästä aina opiskelijakohtaisesti.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | Henkilökohtainen avustaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

PAOK Palvelualan Opisto Kuopio

Palvelualan Opisto Kuopiossa (PAOK:ssa) voit kouluttautua aloille, jotka työllistävät hyvin. Niin ravintola- ja catering- kuin puhtausalan ammattilaisista on huutava pula. Palvelualan Opisto Kuopiossa varmistaa, että valmistut alan ammattilaiseksi, alan viimeisin tieto mukanasi. Pieni opisto, jossa opetus on laadukasta ja opettajilla...


Lue lisää oppilaitoksesta PAOK Palvelualan Opisto Kuopio ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

PAOK Palvelualan Opisto Kuopio

Asemakatu 4
70100 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
paok.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | Henkilökohtainen avustaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,7)
Perustuu 11 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | Henkilökohtainen avustaja täytä seuraavat tiedot: