Sivuston käyttötapa: Mobiili

Pohjois-Savon opisto

Pohjois-Savon opisto

Pohjois-Savon opisto toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan. Opiston kansanopistolinjat tarjoavat eri-ikäisille mahdollisuuden oppia ja opiskella erilaisia taitoja digisuunnittelussa ja sisustussuunnittelussa. Opistolla järjestetään lyhytkursseja, jotka täydentävät vapaan sivistystyön koulutustarjontaa Kuopion seudulla.

Pohjois-Savon opisto on myös ammatillinen oppilaitos. Opisto kouluttaa koko Itä-Suomen alueelle Kommunikaation ja viittomakielisen ohjauksen ammattilaisia.

Opistolla voit opiskella myös aikuisten perusopetuksen oppimäärän.

Lisäksi opisto on Humanistisen ammattikorkeakoulun Kuopion kampus. Humak kouluttaa Pohjois-Savon opistolla sekä viittomakielen tulkkeja että yhteisöpedagogeja.

Haluatko lisätietoa Pohjois-Savon opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Pohjois-Savon opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Pohjois-Savon opistolle  yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi. Opiskelupaikkoja täydennetään lukuvuoden ympäri, joten kysy rohkeasti vapaita paikkoja!


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Pohjois-Savon opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Pohjois-Savon opisto

Kansanopistotie 32
70800 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.psko.fi

Arvioinnit

Pohjois-Savon opisto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Pohjois-Savon opisto täytä seuraavat tiedot: