Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sisustussuunnittelulinja

Pohjois-Savon opisto
Yhteenveto
1 lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Kysy lisätietoa
   
Päiväopinnot
Kuopio
Kansanopistot

Sisustussuunnittelulinja

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelun linja on lukuvuoden mittainen sisustuksen ja tilojen suunnitteluun keskittynyt koulutus. Opinnoissa perehdytään sekä kotien, että julkitilojen suunnitteluun. Lukuvuoden aikana käydään läpi sisustussuunnittelijan työhön liittyvät perusteet.

Opintojen toteutus ja sisältö

Suunnittelua harjoitellaan nykyaikaisin menetelmin tietotekniikkaa apuna käyttäen. Koulutuksen aikana tutuksi tulevat esimerkiksi tilojen mallinnusohjelma SketchUp, PhotoShop-kuvankäsittelyohjelma ja koosteen suunnittelu PowerPoint-esitysohjelmalla.

Opinnot on suunniteltu mahdollisimman käytännönläheisiksi. Yhtenä aiheena perehdytään omakotitalon rakennusprojektiin, jota seurataan rakennustyömaa vierailuilla. Opintokokonaisuuteen kuuluu erilaisia suunnitteluprojekteja, joissa opiskelijat pääsevät konkreettisesti työskentelemään asiakkaiden kanssa. Opintoihin kuuluu paljon materiaalioppia, jota toteutetaan mm. yritysvierailujen ja tuote-esittelijöiden kautta. Yrittäjyys ja alalle työllistyminen ovat myös hyvin tärkeä osa opintoja. Yrittäjyyttä harjoitellaan mm. perustamalla omat harjoitusyritykset.

Lukuvuosi rakentuu neljästä jaksosta, joissa perehdytään tarkemmin johonkin sisustussuunnittelun osa-alueeseen. Jokaisessa jaksossa eri alojen ammattilaiset pitävät intensiivikursseja omasta osaamisalastaan. Intensiivikurssien aihe-alueita ovat mm. valaistus, SketchUp 1 ja 2, sisustustekstiilien suunnittelu ja sisustuksen historia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sisustussuunnittelulinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien nettisivujen kautta.

Pääsyvaatimuksena peruskoulun suorittaminen, opiskelijat valitaan hakemusjärjestyksessä.

Kustannukset

K

oulutus on maksullista, mutta siihen voi hakea valtion opintotukea sekä opintoseteliavustusta suoraan opistolta. Katso yleistä opiskelusta

Opiskelijaksi ilmoittautumisen yhteydessä peritään 85€ ilmoittautumis-maksu. Maksu vähennetään myöhemmin opiskelukustannuksistasi, muussa tapauksessa maksua ei palauteta.

Opiskeluajan kustannukset määräytyvät ruokailujen ja asumisen mukaan.

Opetus, johon kuuluu lounas 2.975€
Maksu sisältää opetuksen lisäksi lounaan opiston ruokalassa (ma-pe)

Opetus ja täysihoito 4.025€
Maksu sisältää opetuksen lisäksi majoituksen opiston asuntolassa, aamupalan ja lounaan (ma-pe) sekä päivällisen (ma-to). 

Joillakin linjoilla mahdollisuus myös monimuoto-opiskeluun, asiasta sovittava opettajan kanssa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sisustussuunnittelulinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Pohjois-Savon opisto

Pohjois-Savon opistoPohjois-Savon opisto

Pohjois-Savon opisto toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan. Opiston kansanopistolinjat tarjoavat eri-ikäisille mahdollisuuden oppia ja opiskella erilaisia taitoja digitaiteessa, eläintenkouluttamisessa ja sisustussuunnittelussa. Opistolla järjestetään lyhytkursseja, jotka täydentävät vapaan sivistystyön koulutustarjontaa Kuopion seudulla. Pohjois-Savon opisto on myös ammatillinen oppilaitos. Opisto kouluttaa koko...


Lue lisää oppilaitoksesta Pohjois-Savon opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Pohjois-Savon opisto

Kansanopistotie 32
70800 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.psko.fi

Arvioinnit

Sisustussuunnittelulinja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tervetuloa Kymenlaakson Opistoon!

Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan eri­koistunut kansanopisto. Opintolinjat kestävät lukukauden tai lukuvuoden.