Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sisustussuunnittelulinja

Pohjois-Savon opisto
Yhteenveto
1 lukuvuosi
Opintotukikelpoinen
elokuu 2022
   
Lähiopetus
Kuopio
Kansanopistot
Sisustussuunnittelulinja

Sisustussuunnittelulinja

Koulutuksen tarkoituksena on antaa tarvittavat perustiedot ja -taidot alan suunnittelutyössä toimimiseen, unohtamatta alan muita työmahdollisuuksia. Koulutuksen teoriaosuuteen kuuluu suunnittelun perusteet, kodin- ja julkisten tilojen suunnittelu ja valaistussuunnittelu. 

Koulutus on suunniteltu mahdollisimman käytännönläheiseksi, joten oppimista tapahtuu paljon erilaisten projektitöiden kautta, joita tehdään oikeille asiakkaille. Käytännönläheisyyttä tukee myös lukuisat yritysesittelyt ja -vierailut. Rakentamisprojektiin tutustutaan rakennustyömaavierailuiden kautta. 

Nykyaikaiset työskentelymenetelmät tulevat tutuiksi, koulutuksessa hyödynnetään mm. mallinnusohjelmia, sosiaalista mediaa ja valokuvausta. Suunnitelmakoosteiden kasaamisen käytetään PowerPoint -esitysohjelmaa, mallintamiseen SketchUp-ohjelmaa ja omien kuvien muokkaamiseen kuvankäsittelyohjelmia. Suunnittelussa hyödynnetään myös erilaisia netistä löytyviä suunnitteluohjelmia esimerkiksi julkaisujen taittamiseen, sekä keittiö- ja värisuunnitteluun.

Yrittäjyys ja alalle työllistyminen ovat hyvin tärkeä osa opintoja. Yrittäjyyttä voi harjoitella mm. perustamalla oman harjoitusyrityksen, jonka kautta opiskelijat saavat mahdollisuuden työskennellä opintojen ajan. Alan työpaikat ja mahdollisuudet tulevat tutuiksi mm. yritysvierailuiden ja alan yrittäjien kautta. Koulutuksessa korostetaan opiskelijan omien vahvuuksien löytämistä ja osaamisen näkyväksi tekemistä. Alan ammattilaisten ja ryhmän tuella hiotaan paketti kuntoon, huomioiden opiskelijan omat tavoitteet ja lähtökohdat.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sisustussuunnittelulinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien nettisivujen kautta.

Pääsyvaatimuksena peruskoulun suorittaminen, opiskelijat valitaan hakemusjärjestyksessä.

Kustannukset

Koulutus on maksullista, mutta siihen voi hakea erilaisia tukia kuten opintotuki, aikuisopintotuki, työttömyyspäiväraha ja työmarkkinatuki. Suoraan opistolta on mahdollista hakea myös opintoseteliavustusta.

Opiskelijaksi ilmoittautumisen yhteydessä peritään 85€ ilmoittautumismaksu. Maksu vähennetään myöhemmin opiskelukustannuksistasi, muussa tapauksessa maksua ei palauteta.

Opiskeluajan kustannukset määräytyvät ruokailujen ja asumisen mukaan.

Opetus, johon kuuluu lounas 2.975€
Maksu sisältää opetuksen lisäksi lounaan opiston ruokalassa (ma-pe)

Opetus ja täysihoito 4.025€

Maksu sisältää opetuksen lisäksi majoituksen opiston asuntolassa, aamupalan ja lounaan (ma-pe) sekä päivällisen (ma-to). 

Linjalla mahdollisuus myös monimuoto-opiskeluun.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sisustussuunnittelulinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Pohjois-Savon opistoPohjois-Savon opisto

Pohjois-Savon opisto toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan. Opiston kansanopistolinjat tarjoavat eri-ikäisille mahdollisuuden oppia ja opiskella erilaisia taitoja digisuunnittelussa ja sisustussuunnittelussa. Opistolla järjestetään lyhytkursseja, jotka täydentävät vapaan sivistystyön koulutustarjontaa Kuopion seudulla. Pohjois-Savon opisto on myös ammatillinen oppilaitos. Opisto kouluttaa koko Itä-Suomen...


Lue lisää oppilaitoksesta Pohjois-Savon opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Pohjois-Savon opisto

Kansanopistotie 32
70800 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.psko.fi

Arvioinnit
Sisustussuunnittelulinja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sisustussuunnittelulinja täytä seuraavat tiedot: