Sivuston käyttötapa: Mobiili

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Ammattitutkinnot
Raisio
Alkavat koulutukset
Raisio
Joustavasti

Raisio
Joustavasti
Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

Tutkintokoulutus on suunnattu henkilöille, jotka haluavat työskennellä työntekijänä tai yrittäjänä pienimuotoisessa elintarvikkeiden jalostuksessa. Sinulla on jo aiempaa kokemusta elintarvikkeiden jalostuksesta, suunnittelet ryhtyväsi yrittäjäksi elintarvikejalostuksen alalla tai sinulla jo on alan yritys joko pää- tai sivutoimisesti ja halut kehittää osaamistasi elintarvikejalostuksessa.

Koulutukseen voivat hakeutua sellaiset henkilöt, joilla on jo alan osaamista, mutta ei ole alan ammatillista koulutusta tai henkilöt joilla on perustutkinto suoritettuna.

Koulutuksen sisältö

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinnossa valittavanasi on neljä eri osaamisalaa: elintarvikealan oa, meijerialan oa, liha-alan oa ja alkoholijuomien valmistuksen oa. Tutkintoon kuuluu pakollisia sekä valinnaisia tutkinnon osia. Valinnaisista tutkinnon osista valitaan toimialan mukainen tutkinnon osa ja toinen toimialalle ja työtehtävien mukaan soveltuva valinnainen tutkinnon osa.

Voit myös halutessasi opiskella koko tutkinnon lisäksi tutkinnon osia tai tutkinnon osan osia. Opettajat auttavat sinua henkilökohtaisesti valitsemaan tilanteeseesi sopivat tutkinnon osat sekä suunnittelemaan yhdessä tarvitsemasi opinnot.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutus on maksutonta oppisopimuksella. Oppisopimusta varten tarvitset alan työpaikan. Omaehtoisessa koulutuksessa opiskelumaksu on 450 € (voidaan laskuttaa kolmessa erässä) tai 200 € / tutkinnon osa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Arvioinnit
Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: