Sivuston käyttötapa: Mobiili

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Raisio
Ammattitutkinnot

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

Elintarvikejalostajan ammattitutkinto

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

Tutkinto on tarkoitettu jo alalla työskenteleville henkilöille, alan yrittäjille tai omia tuotteitaan kehittäville alkutuottajille, jotka haluavat täydentää ja syventää osaamistaan sekä suorittaa ammattitutkinnon.

Koulutukseen voivat hakeutua sellaiset henkilöt, joilla on jo alan osaamista, mutta ei ole alan ammatillista koulutusta tai henkilöt joilla on perustutkinto suoritettuna.

Opintojen sisältö

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinnossa valittavanasi on neljä eri osaamisalaa, joihin kuuluu pakollisia sekä valinnaisia tutkinnon osia. Valinnaisista tutkinnon osista valitaan toimialan mukainen tutkinnon osa ja toinen toimialalle ja työtehtävien mukaan soveltuva valinnainen tutkinnon osa.

Voit myös halutessasi opiskella koko tutkinnon lisäksi tutkinnon osia tai tutkinnon osan osia. Opettajat auttavat sinua henkilökohtaisesti valitsemaan tilanteeseesi sopivat tutkinnon osat sekä suunnittelemaan yhdessä tarvitsemasi opinnot.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuksella koulutus on maksutonta. Omaehtoisena opiskelumaksu on 450 € (lasku kolmessa erässä) tai 200 € / tutkinnon osa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Meillä voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Koulutuksiin haetaan joko yhteishaun kautta Opintopolussa tai suoraan oppilaitokseen jatkuvalla haulla. Rasekon toimipisteet sijaitsevat Raisiossa, Naantalissa ja Mynämäessä....


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Arvioinnit

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.