Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon tutkinnon osa | hius- ja kauneudenhoidon neuvontapalvelut, 25 osp

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Raisio
Ammatilliset perustutkinnot

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon tutkinnon osa | hius- ja kauneudenhoidon neuvontapalvelut, 25 osp

Hius- ja kauneudenhoidon neuvontapalvelut – tutkinnon osa

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon tutkinnon osa | hius- ja kauneudenhoidon neuvontapalvelut, 25 osp

Koulutus sopii esimerkiksi apteekkikosmetiikan parissa, päivittäistavarakaupan kosmetiikkaosastolla tai hius- ja kauneudenhoitoalan yrityksissä työskenteleville sekä muille kosmetiikkaneuvonnasta kiinnostuneille. Koulutus ei vaadi aiempaa osaamista sisällön aiheista. Tutkinnon osan voi suorittaa myös oppisopimuksella. Työpaikka/tai valmiiksi katsottu paikka työelämäjaksolle olisi hyvä olla vähintään ajatuksen tasolla hankittu opintojen alkaessa. Mukaan mahtuu 20 opiskelijaa.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, jossa lähiopetusta on 1 – 2 pv/viikko ja työpaikalla oppimista 3 – 4 pv/vk. Lähipäivien sisältönä on luentojen ja tehtävien lisäksi mm. tutustumiskäyntejä kosmetiikkamaahantuojien ja -tukkujen toimintaan sekä ryhmä- ja henkilökohtaista ohjausta ja reflektointia. Osaamisen näyttö projektityön/ työelämäjakson yhteydessä.

Koulutuksessa opit tunnistamaan ihon erilaisia sairauksia ja allergioita, kertomaan ekologisista ja eettisistä valinnoista kauneudenhoidossa sekä tuntemaan kosmeettisten tuotteiden tärkeimmät ainesosat, raaka-aineet ja lainsäädännön.

Syvennyt myös mielikuvamarkkinointiin ja brändituntemukseen, omien myyntitavoitteiden tunnistamiseen ja seurantaan, markkinointi- ja myynninedistämiskeinoihin sekä visuaalisen markkinoinnin osaamiseen hius- ja kauneudenhoitoalan toiminnan näkökulmasta. Opit puhe- ja esiintymistaitoja sekä verkostoitumista sidosryhmien kanssa. Sovellat oppimisia asioita omalla työpaikallasi tai koulutus- tai oppisopimusjaksolla kosmetiikka-, hius- tai kauneudenhoitoalan yrityksessä.

Koulutus sisältää mm. seuraavia aihealueita:

  • Tuotteiden ainesosatuntemus
  • Kosmetiikkalainsäädännön tunteminen
  • Tapahtuman suunnittelu ja toteutus
  • Tuotteiden ja palveluiden esittely
  • Tuotteiden ja palveluiden markkinointi ja myynti
  • Asiakasohjaus
  • Digitaalinen markkinointi
  • Visuaalisen markkinoinnin toteutus

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon tutkinnon osa | hius- ja kauneudenhoidon neuvontapalvelut, 25 osp, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, hius- ja kauneudenhoidon neuvontapalvelut – tutkinnon osa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon tutkinnon osa | hius- ja kauneudenhoidon neuvontapalvelut, 25 osp? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Meillä voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Koulutuksiin haetaan joko yhteishaun kautta Opintopolussa tai suoraan oppilaitokseen jatkuvalla haulla. Rasekon toimipisteet sijaitsevat Raisiossa, Naantalissa ja Mynämäessä....


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Arvioinnit

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon tutkinnon osa | hius- ja kauneudenhoidon neuvontapalvelut, 25 osp ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.