Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | kokemusasiantuntijakoulutus

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotototeutus
Raisio
Ammattitutkinnot
kokemusasiantuntija

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | kokemusasiantuntijakoulutus

Oletko toipumisprosessissa mielenterveyshäiriöstä, riippuvuudesta tai rikostaustoista tai oletko toipumisprosessissa olevan läheinen? Oletko riittävän pitkällä omassa toipumisprosessissasi ja haluatko auttaa muita samassa tilanteessa olevia? Jos vastasit molempiin kysymykseen kyllä, tämä koulutus on sinulle. Koulutus järjestetään yhteistyössä Varsinais-Suomen kokemusasiantuntijaverkoston (Turun A-Kilta, Turun Mielenterveysyhdistys ITU ja Varsinais-Suomen Sininauha ry) kanssa.

Kuvaus

Kokemusasiantuntijakoulutus on yksi tutkinnon osa Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnosta.

Koulutuksen laajuus on 80 lähiopetustuntia. Koulutus toteutetaan pääosin arki-iltaisin, mutta myös arkipäivisin voi olla koulutusta. Koulutukseen sisältyy työpaikalla tapahtuvaa oppimista ja oman tarinan kertominen.

Koulutus on jaettu viiteen moduuliin:

  1. Mitä on kokemusasiantuntijuus?
  2. Tietoa kokemuksen rinnalle
  3. Minä kokemusasiantuntijana
  4. Kokemusasiantuntija ammattilaisen rinnalla
  5. Jaettu asiantuntijuus

Kokemusasiantuntijana toimiminen on monella tavalla vaativaa, ja siinä vaaditaan kokemuksen rinnalle teoreettista tietoa ja toimintavalmiuksia. Kokemusten työstämiseen ja reflektoimiseen tarvitaan koulutusta. Jotta voi toimia kokemusasiaintuntijana, tulee oman toipumisprosessin olla riittävän pitkällä ja lisäksi tarvitaan taitoa käyttää omia kokemuksiaan eri tilanteissa.

Kokemusasiantuntija voi toimia monenlaisissa tehtävissä, mm:

  • palveluiden suunnittelussa, kehittämisessä, toteuttamisessa ja arvioinnissa
  • strategiatyössä
  • vertaisohjaajana

Osallistujille ja aiemmin koulutuksen käyneillä on mahdollisuus tehdä näyttö. Näyttö tehdään tutkinnon osasta Kokemusasiantuntijana ja vertaisohjaajana toimiminen, 20 osp, joka on Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon valinnainen tutkinnon osa. Jos haet suoraan näyttöön, voit hakea mukaan milloin tahansa.

Jos sinulla on mahdollisuus oppisopimukseen tai tulet suoraan näyttöön, voit hakea koulutukseen milloin tahansa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | kokemusasiantuntijakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, kokemusasiantuntijakoulutus

Kustannukset

Koulutus on maksutonta oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla täytyy olla alan työpaikka. Omaehtoisen tutkintokoulutuksen hinta on 200 € / tutkinnon osa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | kokemusasiantuntijakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Arvioinnit
Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | kokemusasiantuntijakoulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | kokemusasiantuntijakoulutus täytä seuraavat tiedot: