Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Raisio
Alkavat koulutukset
Raisio
Joustavasti

Raisio
Joustavasti

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja

LevyseppähitsaajaKone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja

Levyseppähitsaaja valmistaa sekä tietokoneohjatuilla koneilla että perinteisillä menetelmillä työpiirustusten mukaisia tuotteita, kuten koneiden ja laitteiden osia, säiliöitä ja muita teräsrakenteita. Levysepän töihin kuuluvat myös monenlaiset levyjen leikkaus-, muovaus- ja liitostyöt. Levyjä leikataan erilaisilla menetelmillä kuten esimerkiksi laserleikkauksella. Levyjä voidaan taivuttaa käsityönä ja tietokoneohjatulla taivutuskoneella. Hitsaustöissä pitää tuntea erilaiset materiaalit ja niiden käsittely kuten esimerkiksi käytettävät kaasut.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Tutkinnon kokonaislaajuus on 180 osaamispistettä

  • Ammatilliset tutkinnon osat 145 osp
  • Yhteiset tutkinnon osat 35 osp

Opinnoissa painotetaan käytännön tekemistä nykyaikaisilla laitteilla. Ensimmäisen opiskeluvuoden sisältö on kaikille sama: koneistuksen, levytöiden ja hitsauksen sekä asennuksen ja automaation perustyöt. 

Osaamisalan valinnan jälkeen erikoistutaan joko huolto- ja kunnossapitoasennuksiin (koneautomaatioasentaja), sorvaukseen, jyrsintään ja koneistukseen (koneistaja) tai hitsaukseen ja levy- ja rakennetöihin (levyseppähitsaaja). Tutkintoon sisältyy runsaasti osaamisen hankkimista työpaikoilla, josta osan voi halutessaan suorittaa ulkomailla.

Opiskelija suorittaa opiskelunsa aikana myös hätäensiapu-, työturvallisuus- ja tulityökorttikoulutukset.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, levyseppähitsaaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Arvoinnit
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | levyseppähitsaaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: