Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, markkinointiviestintään painottuva koulutus

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Ammattitutkinnot
Raisio

Alkavat koulutukset
Raisio
Joustavasti

Raisio
Joustavasti
Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, markkinointiviestintään painottuva koulutus

Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, markkinointiviestintään painottuva koulutus

Koulutus antaa valmiudet markkinoinnilliseen ajattelutavan omaksumiseen, markkinointikanavien ja tapojen ymmärtämiseen, graafisen suunnittelun ohjelmien käyttämiseen sekä digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median kanavien hallintaan. Valintasi mukaan perehdyt myös projektinhallintaan tai tapahtumien järjestämiseen.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Liiketoiminnan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä (osp). Tutkinnossa on yksi kaikille osaamisaloille pakollinen tutkinnon osa: Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (30 osp). Lisäksi markkinointiviestinnän suuntautumisopinnoissa valitaan tutkinnon osa Markkinointiviestinnän toimeksianto (60 osp) ja toinen seuraavista valinnaisista tutkinnon osista: 

  • Projektinhallinta (60 osp)
  • Tapahtumatuotanto (60 osp)

Koulutuksen sisältöjä ovat: 

  • Digitaalinen markkinointi
  • Sosiaalisen median kanavat ja sisällöntuotanto
  • Graafinen suunnittelu: Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator
  • Markkinoinnin suunnittelu ja lainsäädäntö
  • Tapahtumatuotanto
  • Projektinhallinta

Koulutus voidaan toteuttaa tarpeittesi mukaan joko kokopäiväkoulutuksena tai monimuoto-opintoina työn ohessa. Koulutus sisältää lähiopetusta, etäopetusta verkossa sekä työelämässä tapahtuvaa oppimista. Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa liiketoiminnan ammattitutkinto tai osia siitä.

Koulutuksen kohderyhmä

Tutkintokoulutus on suunnattu henkilöille, jotka haluavat työskennellä monipuolisissa markkinointiviestinnän tehtävissä. Sinulla on jo aiempaa osaamista liiketoiminnan alalta sekä valmiudet tietotekniikan käyttämiseen opinnoissa. Olet markkinointihenkinen ja sinulla on halu ja motivaatio kehittyä markkinoinnin tehtävissä.

Jokainen hakija haastatellaan, minkä jälkeen tehdään päätös koulutukseen osallistumisesta ja tutkinnon suorittamisesta. Opintojen laajuus, sisältö ja kesto määräytyvät opiskelijalle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan, lähtötaso huomioiden.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, markkinointiviestintään painottuva koulutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuksella koulutus on maksutonta. Omaehtoisena opiskelumaksu on 450 € (lasku kolmessa erässä) tai 200 € / tutkinnon osa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, markkinointiviestintään painottuva koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Arvioinnit
Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, markkinointiviestintään painottuva koulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, markkinointiviestintään painottuva koulutus täytä seuraavat tiedot: