Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, tavoitteellinen myyntityö

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Raisio
Ammattitutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, tavoitteellinen myyntityö

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, tavoitteellinen myyntityö

Liiketoiminnan ammattilaisia tarvitaan työelämässä kaikilla eri aloilla. Liiketoiminnan ammattitutkinnon suorittaminen mahdollistaa erilaisten yritysten ja muiden organisaation työtehtävissä toimimisen. Valitsemasi osaamisalan ja valinnaisten tutkinnon osien kautta voit toimia erilaisissa liiketoiminnan asiantuntijatehtävissä esimerkiksi myynnissä, markkinoinnissa, taloushallinnossa tai assistentin tai sihteerin tehtävissä.

Koulutus antaa valmiudet asiakaslähtöiseen ajatteluun, tavoitteelliseen myyntityöhön ja kaupan liiketoiminnan ymmärtämiseen. Tutkinnon suorittaneena saat hyvät lähtökohdat oman vastuualueen, tuoteryhmän, asiakkaiden tai asiakkuuksien hallintaan.

Tutkintokoulutus on koulutus on suunnattu henkilöille, jotka haluavat työskennellä myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä. Sinulla on jo aiempaa kokemusta kaupan tai asiakaspalvelun alalta, koet olevasi persoonaltasi myyjä ja sinulla on halu ja motivaatio kehittyä asiakaspalvelijana.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotoisena. Opiskelu sisältää 1 – 4 lähipäivää / kk sekä etäopetusta ja työelämässä tapahtuvaa oppimista.  Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa joko liiketoiminnan ammattitutkinto tai osia siitä.

Tutkinnossa on yksi kaikille osaamisaloille pakollinen tutkinnon osa

  • Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (30 osaamispistettä).

Lisäksi valitaan kaksi seuraavista valinnaisista tutkinnon osista:

  • Asiakashankinta, 60 osp
  • Asiakaskokemuksen kehittäminen ja palvelumuotoilu, 60 osp
  • Projektinhallinta, 60 osp
  • Ratkaisumyynti, 60 osp
  • Tapahtumatuotanto, 60 osp
  • Tilan ja esillepanon visuaalinen suunnittelu ja toteutus, 60 osp
  • Tuoteryhmätyöskentely, 60 osp

Jokainen hakija haastatellaan, minkä jälkeen tehdään päätös koulutukseen osallistumisesta ja tutkinnon suorittamisesta. Opintojen laajuus, sisältö ja kesto määräytyvät henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan (henkilökohtaistaminen), lähtötaso huomioiden.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, tavoitteellinen myyntityö, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuksella koulutus on maksutonta. Omaehtoisena opiskelumaksu on 450 € (lasku kolmessa erässä) tai 200 € / tutkinnon osa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, tavoitteellinen myyntityö? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Meillä voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Koulutuksiin haetaan joko yhteishaun kautta Opintopolussa tai suoraan oppilaitokseen jatkuvalla haulla. Rasekon toimipisteet sijaitsevat Raisiossa, Naantalissa ja Mynämäessä....


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Arvioinnit

Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, tavoitteellinen myyntityö ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Uramahdollisuuksia erilaisille osaajille!

Teknologiayritysten monipuolisissa työtehtävissä tarvitaan talouden, hallinnon, viestinnän, markkinoinnin ja esimerkiksi vastuullisuuden osaajia.