Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, visuaalinen markkinointi

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Raisio
Ammattitutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, visuaalinen markkinointi

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, visuaalinen markkinointi

Liiketoiminnan ammattilaisia tarvitaan työelämässä kaikilla eri aloilla. Liiketoiminnan ammattitutkinnon suorittaminen mahdollistaa erilaisten yritysten ja muiden organisaation työtehtävissä toimimisen. Valitsemasi osaamisalan ja valinnaisten tutkinnon osien kautta voit toimia erilaisissa liiketoiminnan asiantuntijatehtävissä esimerkiksi myynnissä, markkinoinnissa, taloushallinnossa tai assistentin tai sihteerin tehtävissä.

Tutkintokoulutus on suunnattu henkilöille, jotka haluavat työskennellä visuaalisen markkinoinnin tehtävissä myymälä-, messu- tai tapahtumaympäristöissä suunnitellen ja toteuttaen myyviä tiloja sekä esillepanoja. Sinulla on jo aiempaa osaamista liiketoiminnan alalta tai visuaalisesta markkinoinnista sekä omaat asiakaspalveluun kiinnostusta. Olet markkinointihenkinen ja sinulla on halu ja motivaatio kehittyä visuaalisen markkinoinnin tehtävissä. Koulutuksesta saat osaamista toimia visuaalisen markkinoinnin ja somistuksen tehtävissä.

Koulutuksen sisältö

Tutkinnossa on yksi kaikille osaamisaloille pakollinen tutkinnon osa liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (30 osaamispistettä). Lisäksi visuaaliseen markkinointiin painottuvissa opinnoissa valitaan tutkinnon osat:

  • Markkinointiviestinnän toimeksianto (60 osp)
  • Tilan ja esillepanon visuaalinen sunnitelma ja toteutus (60 osp)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, visuaalinen markkinointi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuksella koulutus on maksutonta. Omaehtoisena opiskelumaksu on 450 € (lasku kolmessa erässä) tai 200 € / tutkinnon osa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, visuaalinen markkinointi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Arvioinnit
Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, visuaalinen markkinointi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, visuaalinen markkinointi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: