Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | vientikaupan koulutus

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotototeutus
Monimuotokoulutus
Raisio
Erikoisammattitutkinnot

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | vientikaupan koulutus

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | vientikaupan koulutus

Koulutus keskittyy vientiosaamisen kehittämiseen. Se valmentaa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon kansainvälisen liiketoiminnan osaamisalan suorittamiseen. Koulutuksessa käsitellään mm. kv-kaupan toimintamuotoja, kansainvälistä markkinointia, tarjouksesta toimitukseen -prosesseja, tullaustoimintaa ja rahoituskysymyksiä.

Koulutuksen sisältö

Koulutus keskittyy vientiosaamisen kehittämiseen. Se valmentaa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon kansainvälisen liiketoiminnan osaamisalan suorittamiseen. Koulutuksessa käsitellään mm. kv-kaupan toimintamuotoja, kansainvälistä markkinointia, tarjouksesta toimintaan -prosesseja, tullaustoimintaa ja rahoituskysymyksiä.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä (osp).

Tutkinnossa on yksi kaikille osaamisaloille pakollinen tutkinnon osa: vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen, 60 osp. Tutkinnossa on yksi kaikille yhteinen valinnainen osa: kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin kehittäminen, 60 osp. 

Lisäksi valitaan yksi seuraavista tutkinnon osista:

  • Kehittämisprojektin suunnittelu ja toteuttaminen, 60 osp
  • Palvelujen vienti, 60 osp
  • Projektivienti, 60 osp
  • Suora vienti, 60 osp

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | vientikaupan koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Korona-pandemian elinkeinoelämälle aiheuttamien ongelmien vuoksi Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on päättänyt tukea osaamisen kehittämistä. Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ei peri koulutusmaksua syksyllä 2020 aloitettavista ammatti- tai erikoisammattitutkintokoulutuksista eikä tutkinnon osista. Koulutusmaksua ei myöskään peritä koulutuksista, jotka alkavat vasta vuoden 2021 keväällä, mutta joihin ilmoittaudut jo syksyn 2020 aikana.

Oppisopimuksella koulutus on maksutonta. Omaehtoisena opiskelumaksu on 600 € (lasku kolmessa erässä) tai 250 € / tutkinnon osa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | vientikaupan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Arvoinnit
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | vientikaupan koulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: