Sivuston käyttötapa: Mobiili

Taideteollisuusalan perustutkinto | metalliseppä

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Raisio
Ammatillinen koulutus

Taideteollisuusalan perustutkinto | metalliseppä

Metalliseppä

Taideteollisuusalan perustutkinto | metalliseppä

Metallisepänalan koulutus pohjautuu perinteisiin ja nykyaikaisiin työmenetelmiin ja työstövälineisiin sekä niiden soveltamiseen käsityöläisyydessä. Myös modernit digitaaliset suunnittelu- ja valmistusvälineet ovat käytössä. Opintojen aikana pääset tutustumaan materiaalien ominaisuuksiin ja valmistamaan taottuja, pakotettuja, koneistettuja ja valettuja esineitä. Perinteisten valmistustekniikoiden ja metallityöstön lisäksi kokeillaan muiden materiaalien, esim. puun, nahan tai muovin, yhdistämistä esineeseen toimivaksi kokonaisuudeksi.

Esinesuunnittelun ja -valmistuksen tukena meillä on käytössä myös 3D-mallinnus sekä 3D-tulostus erilaisilla muoveilla.

Tutkintoon sisältyy kaikille pakollinen tutkinnon osa Osaamisen tuotteistaminen ja markkinoiminen taideteollisuusalalla sekä yksi pakollinen osaamisalan mukainen tutkinnon osa Metallisepänalan tuotteen valmistaminen. Valinnaisilla tutkinnon osilla voit erikoistua tiettyihin valmistusmenetelmiin tai tuotteisiin tai vaikkapa korjaus- tai ohjausosaamiseen.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto, metalliseppä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto | metalliseppä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Meillä voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Koulutuksiin haetaan joko yhteishaun kautta Opintopolussa tai suoraan oppilaitokseen jatkuvalla haulla. Rasekon toimipisteet sijaitsevat Raisiossa, Naantalissa ja Mynämäessä....


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Arvioinnit

Taideteollisuusalan perustutkinto | metalliseppä ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.