Sivuston käyttötapa: Mobiili

Taideteollisuusalan perustutkinto | puusepänalan osaamisala

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Raisio
Ammatilliset perustutkinnot

Taideteollisuusalan perustutkinto | puusepänalan osaamisala

Artesaani | puu

Taideteollisuusalan perustutkinto | puusepänalan osaamisala

Taideteollisuusalan perustutkinnon puusepän osaamisalan koulutuksen aikana valmistetaan koneellisesti erilaisia käyttöesineitä, huonekaluja ja muita puusepänalan tuotteita. Laadukkaasti toteutetut tuotteet pohjautuvat moderniin materiaali-, suunnittelu- ja valmistusosaamiseen. Toteutuskohteita ovat mm. huonekalut ja kalusteet, sisustuksen kiintokalusteet sekä rakenteet. Työskentelyssä kunnioitetaan perinteisiä menetelmiä ja hyödynnetään nykyaikaista teknologiaa.

Monipuoliset koneet ja laitteet takaavat hyvän pohjan tuotteiden valmistamiselle ja suunnittelulle. Eri puulajien ominaisuuksien tunteminen ja rakenneratkaisujen osaaminen, asiakaslähtöisyys, esteettinen osaaminen ja kulttuurin tuntemus ovat keskeistä koulutuksessa.

Tavoitteena on kouluttaa puuseppiä, joilla on hyvän ammattiosaamisen lisäksi yhteistyökykytaitoa ja oikea asenne työelämään. Puuseppä ymmärtää modernin puunkäytön vaatimukset ja toimii aktiivisena toimijana erilaisissa tiimeissä ja verkostoissa.

Tutkinnon puusepän osaamisalalla suorittanut voi toimia joko toisen palveluksessa tai itsenäisenä yrittäjänä esimerkiksi puuseppänä, huonekaluseppänä, entisöijänä tai mittatilauspuuseppänä. Alalla on hyvä työllisyystilanne ja tulevaisuudennäkymät.

Puusepän alan työtehtävistä kiinnostuneille perusopetuksen päättäneille, alan vaihtajille, yksilöllisten tuotteiden suunnittelusta ja valmistamisesta kiinnostuneille. Tavoitteena on, että opintojen aikana opiskelijalle syntyy osaamisen ja tutkinnon lisäksi kontakteja työelämään, lisäosaamista mahdolliseen nykyiseen toimenkuvaan tai kenties yritysidea tai monipuolista tietopohjaa hakeutua halutessaan jatko-opintoihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taideteollisuusalan perustutkinto | puusepänalan osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto | puusepänalan osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Meillä voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Koulutuksiin haetaan joko yhteishaun kautta Opintopolussa tai suoraan oppilaitokseen jatkuvalla haulla. Rasekon toimipisteet sijaitsevat Raisiossa, Naantalissa ja Mynämäessä....


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Arvioinnit

Taideteollisuusalan perustutkinto | puusepänalan osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.