Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Taideteollisuusalan perustutkinto | restauroinnin osaamisala

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Mynämäki, Raisio
Alkavat koulutukset
Mynämäki
Joustavasti

Raisio
Joustavasti

Taideteollisuusalan perustutkinto | restauroinnin osaamisala

Taideteollisuusalan perustutkinto | restauroinnin osaamisala

Taideteollisuusalan perustutkinto | restauroinnin osaamisala

Taideteollisuusalan perustutkinnon restauroinnin osaamisalan pääsisältöinä ovat vanhojen rakennusten ja rakennusosien korjaustekniikat. Opinnoissa perehdytään rakennustyömaalla toimimiseen, materiaaleihin, koneisiin ja tarvittaviin asiakirjoihin.

Rakennusrestauroinnissa kiinnitetään huomiota kohteen historiaan ja kulttuuriympäristöön. Rakennettu ympäristö, rakennukset ja niiden osat tulevat tutuiksi projekteissa, joissa huomioidaan aina myös rakennustaiteellinen näkökulma. Tavoitteena on kouluttaa rakennusrestauroijia, joilla on hyvän ammattiosaamisen lisäksi aito arvostus säilyttävään korjaamiseen.

Tavoitteena on, että opintojen aikana opiskelijalle syntyy osaamisen ja tutkinnon lisäksi kontakteja työelämään, lisäosaamista mahdolliseen nykyiseen toimenkuvaan tai kenties yritysidea tai monipuolista tietopohjaa hakeutua halutessaan jatko-opintoihin.

Opintojen jälkeen

Restauroinnin osaamisalalla tutkinnon suorittanut voi toimia joko toisen palveluksessa tai itsenäisenä yrittäjänä. Ammatillisista perustutkinnoista saa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Tutkintonimike on artesaani.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taideteollisuusalan perustutkinto | restauroinnin osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto | restauroinnin osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi


Arvioinnit

Taideteollisuusalan perustutkinto | restauroinnin osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele itsesi onnelliseksi!

Syvenny kuvataiteen, sarjakuvan, valokuvauksen, pelialan tai visuaalisen viestinnän maailmaan!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: