Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto | designtekstiilien valmistaja tai mittatilausompelija

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Noin 1-2 vuotta
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Raisio
Ammattitutkinnot

Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto | designtekstiilien valmistaja tai mittatilausompelija

Oletko toiminut vaatetus- tai tekstiilialan työtehtävissä tai yrittäjänä tai esimerkiksi opiskellut alan perustutkinnon? Nyt sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi Rasekossa ja suorittaa tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto tai tutkinnon osia.

Ammattitutkinnossa syvennytään mm. laatu- ja kustannustietoisuuteen, kestävän kehityksen edistämiseen, tuotteistamiseen, markkinointiviestintään, eri raaka-aineiden, materiaalien ja työmenetelmien erityispiirteisiin sekä trendien ja muotoiluosaamisen hyödyntämiseen.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Rasekossa on mahdollista syventyä joko designtekstiilien valmistamiseen tai mittatilausompeluun. Tutkintonimike määräytyy opiskelijan valitseman tutkintonimikkeen ja siihen kuuluvan pakollisen tutkinnon osan mukaisesti suoritettaessa koko tutkinto.

Designtekstiilien valmistaja (AT) suunnittelee ja valmistaa yksilöllisiä tekstiilituotteita uusilla tai perinteisillä menetelmillä ja tekniikoilla tai niiden yhdistelmillä.

  • Tuotteistaminen ja markkinointiviestintä tekstiili- ja muotialalla, 15 osp
  • Designtekstiilien suunnittelu ja valmistaminen, 45 osp
  • Valinnaisia tutkinnon osia, 90 osp

Mittatilausompelija (AT) työskentelee monipuolisissa ompelutehtävissä. Hän osaa erilaisten mittatilaustuotteiden valmistuksen eri työtavoin ja menetelmin valintojensa mukaisesti.

  • Tuotteistaminen ja markkinointiviestintä tekstiili- ja muotialalla, 15 osp
  • Mittatilaustuotteen valmistaminen, 45 osp
  • Valinnaisia tutkinnon osia, 90 osp

Monimuoto-opiskelu työn ohella tai oppisopimus. Lähipäiviä on 2 - 3 kpl kuukaudessa, pääosin torstai-, perjantai-  ja lauantaipäivisin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto | designtekstiilien valmistaja tai mittatilausompelija, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omilta sivuilta.

Edellytyksenä ammattitutkinnon suorittamiselle ja koulutukseen osallistumiselle on tekstiilialan perusteiden osaaminen, joka on hankittu joko koulutuksessa tai työssä.

Halutessasi voit opiskella vain yhden tutkinnon osan, hakeudu opiskelemaan koko tutkintoa. Vastuuopettaja ottaa yhteyttä ja hänen kanssaan keskustellessasi sinulle voidaan henkilökohtaistaa ainoastaan haluamasi tutkinnon osan opiskelu.

Tutkinto / todistus

Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto, designtekstiilien valmistaja tai mittatilausompelija

Kustannukset

Koulutus on maksutonta oppisopimuksella. Oppisopimusta varten tarvitset alan työpaikan. Omaehtoisessa koulutuksessa opiskelumaksu on 450 € (voidaan laskuttaa kolmessa erässä) tai 200 € / tutkinnon osa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto | designtekstiilien valmistaja tai mittatilausompelija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Arvioinnit
Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto | designtekstiilien valmistaja tai mittatilausompelija ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto | designtekstiilien valmistaja tai mittatilausompelija täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: