Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tekstiili- ja muotialan erikoisammattitutkinto

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Raisio
Erikoisammattitutkinnot

Tekstiili- ja muotialan erikoisammattitutkinto

Tekstiili- ja muotialan erikoisammattitutkinto

Tekstiili- ja muotialan erikoisammattitutkinto

Toimitko tai haluaisitko toimia tekstiili- ja muotialan yrittäjänä, johto- tai esimiestehtävissä tai asiantuntijana tuote- tai palvelukehityksen tai valmistuksen tehtävissä? Onko sinulla alan koulutusta ja useamman vuoden työkokemus? Tule opiskelemaan tekstiili- ja muotialan erikoisammattitutkintoon!

Koulutuksen tavoite 

Erikoisammattitutkinnon suorittaminen syventää ammattitaitoasi tuotteiden valmistuksen, palvelujen ja toimintojen kehittämistehtävissä. Opit ohjeistamaan, ohjaamaan sekä arvioimaan ja kehittämään työprosesseja, työmenetelmiä ja -välineitä vastuullisesti toimien ja  ekologisuuden ja eettisyyden merkityksen tiedostaen. Opit hyödyntämään  uusimpia trendejä, materiaali-, kulttuuri- ja perinnetietoutta sekä digitaalisuutta, työskentelemään verkostoissa, kehittämään omaa osaamistasi ja seuraamaan alan kehitystä globaalisti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekstiili- ja muotialan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Tekstiili- ja muotialan erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Omaehtoisena opiskelumaksu on 600 € (lasku kolmessa erässä). Oppisopimuksella koulutus on maksutonta. Oppisopimusta varten sinulla täytyy olla alan työpaikka. Myös yrittäjä voi opiskella oppisopimuksella.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekstiili- ja muotialan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Arvioinnit

Tekstiili- ja muotialan erikoisammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.