Sivuston käyttötapa: Mobiili

Terveysalan ammattitutkinto | jalkojenhoitotyön osaamisala

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Kysy lisätietoja koulutuksen ajankohdasta
   
Monimuotototeutus
Raisio
Ammattitutkinnot
Jalkojenhoitotyön osaamisala

Terveysalan ammattitutkinto | jalkojenhoitotyön osaamisala

Jalkojenhoitajan (AT) koulutuksen suoritettuasi hallitset jalkojen iho- ja kynsisairauksien hoidon, jalkaongelmien ennaltaehkäisyn ja ortoosien teon hyödyntäen alan uusinta tietoa. Koulutus antaa valmiudet yrittäjän toimimiseen.

Koulutuksen sisältö

Terveysalan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä.

Pakolliset tutkinnon osat:

  • Ammattiosaajana toimiminen terveysalalla (45 osp)
  • Jalkojenhoitoyön osaamisala (90 osp)

Valinnainen tukinnon osa:

  • Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrittäjänä toimiminen (15 osp)

Koulutus muodostuu lähiopetuspäivistä oppilaitoksessa, itsenäisesti suoritettavista verkko-opinnoista, ohjatusta käytännön harjoittelusta oppilaitoksen oppimisympäristössä sekä mahdollisesti käytännön työn harjoittelusta alan työpaikoissa. Koulutus voidaan suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena. Koulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan (noin yksi vuosi). Lähipäiviä on 6 – 10/ kk. Opetus toteutuu ilta- ja lauantaiopetuksena.

Hakijat valitaan haastatteluun hakemusten perusteella. Edellytyksenä on tutkinnon suorittamiseen vaadittava terveys ja toimintakyky, sekä riittävä kielitaito. Terveysalan ammattitutkinnon tutkintokohtaisista terveydentilavaatimuksista on ohjeet Opetushallituksen määräyksessä Tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset ammatillisessa koulutuksessa (OPH-5-2018).

Toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina; lähiopetus oppilaitoksessa, etä- ja verkkotehtävät sekä harjoittelu Rasekon jalkaklinikalla. Tutkinto on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella. Oppisopimuksen edellytyksenä on alan työpaikka, joka on halukas solmimaan oppisopimuksen kanssasi.

Kenelle

Terveysalan ammattitutkinnon suorittaminen edellyttää sellaista vaativaa terveysalan osaamista, jota on käytännössä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöillä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Terveysalan ammattitutkinto | jalkojenhoitotyön osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella. 

Koulutus on suunnattu henkilöille, joilla on pohjalla jokin sosiaali- ja terveydenhuollon alan koulutus. Jokainen hakija haastatellaan, minkä jälkeen tehdään päätös koulutukseen osallistumisesta ja tutkinnon suorittamisesta. Opintojen laajuus, sisältö ja kesto määräytyvät sinulle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan, lähtötasosi huomioiden.

Tutkinto / todistus

Terveysalan ammattitutkinto, jalkojenhoitaja (AT)

Kustannukset

Oppisopimuksella koulutus on maksutonta. Oppisopimusta varten sinulla täytyy olla alan työpaikka. Omaehtoisena koulutuksen hinta on 450 € (voidaan laskuttaa kolmessa erässä) tai 200 €/tutkinnon osa. Koulutusmaksun lisäksi opiskelija hankkii jalkojenhoitotyössä tarvittavat instrumentit ja työasun.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Terveysalan ammattitutkinto | jalkojenhoitotyön osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Arvioinnit
Terveysalan ammattitutkinto | jalkojenhoitotyön osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Terveysalan ammattitutkinto | jalkojenhoitotyön osaamisala täytä seuraavat tiedot: