Sivuston käyttötapa: Mobiili

Terveysalan ammattitutkinto | jalkojenhoitotyön osaamisala

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Kevät 2021
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotototeutus
Raisio
Ammattitutkinnot
Jalkojenhoitotyön osaamisala

Terveysalan ammattitutkinto | jalkojenhoitotyön osaamisala

Terveysalan  ammattitutkinnon  jalkojenhoitotyön  osaamisalan  suorittanut  hallitsee  jalkojeniho-  ja  kynsisairauksien  hoitotyön  huomioon  ottaen  asiakkaan  perussairaudet  osana jalkojenhoitoprosessia. Jalkojenhoitaja (AT) osaa ohjata ja neuvoa asiakkaita jalkojen terveyden edistämisessä, omahoidossa sekä ennaltaehkäistä asiakkaan jalkaongelmien syntymistä hyödyntäen uusinta tietoa jalkojenhoitotyöstä. Koulutuksen suorittaneella on ammattitaito tehdä asiakkaille suojaavia ja keventäviä ortooseja sekä ohjata asiakasta näiden tuotteiden käytössä. Koulutus antaa valmiudet oman yritystoiminnan aloittamiseen.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutus muodostuu lähiopetuspäivistä oppilaitoksessa, ohjatusta itsenäisestä käytännön harjoittelusta oppilaitoksen oppimisympäristössä sekä käytännön työn harjoittelusta alan työpaikoissa. Koulutus voidaan suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena. Koulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan (n. 1-1,5 vuotta). Lähipäiviä on 1-4 / kk

Terveysalan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä.
Pakolliset tutkinnon osat:

  • Ammattiosaajana toimiminen terveysalalla (45 osp)
  • Jalkojenhoitoyön osaamisala (90 osp)

Valinnainen tutkinnon osa:

  • Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrittäjänä toimiminen (15 osp)

Koulutuksessa voi suorittaa halutessaan myös yksittäisiä tutkinnon osia

Kohderyhmä

Terveysalan ammattitutkinnon suorittaminen edellyttää sellaista vaativaa terveysalan osaamista, jota on käytännössä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöillä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Terveysalan ammattitutkinto | jalkojenhoitotyön osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella. 

Koulutus on suunnattu henkilöille, joilla on pohjalla jokin sosiaali- ja terveydenhuollon alan koulutus. Jokainen hakija haastatellaan, minkä jälkeen tehdään päätös koulutukseen osallistumisesta ja tutkinnon suorittamisesta. Opintojen laajuus, sisältö ja kesto määräytyvät sinulle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan, lähtötasosi huomioiden.

Tutkinto / todistus

Terveysalan ammattitutkinto, jalkojenhoitaja (AT)

Kustannukset

Oppisopimuksella koulutus on maksutonta. Oppisopimusta varten sinulla täytyy olla alan työpaikka. Omaehtoisena koulutuksen hinta on 450 € (voidaan laskuttaa kolmessa erässä) tai 200 €/tutkinnon osa. Koulutusmaksun lisäksi opiskelija hankkii jalkojenhoitotyössä tarvittavat instrumentit ja työasun.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Terveysalan ammattitutkinto | jalkojenhoitotyön osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Arvioinnit
Terveysalan ammattitutkinto | jalkojenhoitotyön osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Terveysalan ammattitutkinto | jalkojenhoitotyön osaamisala täytä seuraavat tiedot: